Wildflowers Marjolein Bastin

Ontbijtbord Wildflower Marjolein Bastin
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Niet beschikbaar
Serviesset 48dlg Wildflowers Marjolein Bastin
€249,00 Incl. btw
€205,79 Excl. btw
Niet beschikbaar
Serviesset 18dlg Wildflowers Marjolein Bastin
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Niet beschikbaar
Gebaksbord 18cm Wildflower Marjolein Bastin
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Niet beschikbaar
Kom 16cm Wildflower Marjolein Bastin
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Placemat Marjolein Bastin
€2,25 Incl. btw
€1,86 Excl. btw
Beschikbaar

Marjolein Bastin servies

Het servies van Marjolein Bastin staat bekend om de mooie natuurlijke prints, zo is veel van haar servies versierd met illustraties van bloemen, planten en dieren. De ontwerpster heeft een grote passie voor alle wat groeit en bloeit, en dat komt ook terug in haar servies. In onze webshop vindt u de Wildflowers collectie van Marjolein Bastin die bestaat uit meerdere verschillende producten.

De Wildflowers collectie

Alle servies van Marjolein Bastin is versierd met illustraties uit de natuur. In de Wildflowers collectie is de nadruk gelegd op wilde bloemen, zoals de naam al verraadt. In ons assortiment vindt u dan ook kopjes, mokken en borden versierd met de mooiste bloemen als de lotus en viooltjes. U kunt dus eenvoudig de fleurigste combinaties op tafel zetten door servies van verschillende bloemen te combineren.

Theeservies van Marjolein Bastin

Als u een high tea houdt, visite krijgt of gewoon erg van thee houdt zit u altijd goed met het theeservies van Marjolein Bastin. U vindt bij ons alles voor uw theemomentje, van theepot tot theetip en van theekopje tot theeblik. Genoeg dus om uw bezoek aangenaam te verrassen met uw mooie servies.

Bestellen bij van ‘t Ende

Het servies van Marjolein Bastin bestelt u eenvoudig en snel bij van ’t Ende. U heeft het dan binnen 3 werkdagen in huis. Bij een bestelling vanaf €60,- bezorgen we gratis, bij bestellingen onder de €60,- ziet u de bezorgkosten in uw winkelwagentje. Woont u in België of Duitsland? Dan kunt u ook gewoon uw favoriete servies bestellen bij van ’t Ende. Meer weten over het servies van Marjolein Bastin of een van onze ander servies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0546-671444 of [email protected].