Bord plat 25cm New Itchy
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Theekop 18cl New Itchy
€1,99 Incl. btw
€1,64 Excl. btw
Beschikbaar
Schaal ovaal 26,5x15cm Itchy Yong
€4,59 Incl. btw
€3,79 Excl. btw
Beschikbaar
Mokkakop 8cl New Itchy
€1,60 Incl. btw
€1,32 Excl. btw
Beschikbaar
Schaal 24cm New Itchy
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 27cm Itchy
€6,49 Incl. btw
€5,36 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 30.5cm Itchy
€9,49 Incl. btw
€7,84 Excl. btw
Beschikbaar
Theelicht Itchy
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 800ml Itchy Yong
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Beschikbaar

Eetservies Itchy van Yong bij van 't Ende

Het servies uit de Itchy collectie van het merk Yong staat bekend om haar simpele, moderne uitstraling. Door de simpele, tijdloze uitstraling van Itchy past dit servies eigenlijk in ieder interieur wel thuis. Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim assortiment aan servies van Itchy Yong, zowel uit de normale Itchy collectie als de New Itchy collectie van Yong. Naast verschillende soorten borden, zowel diep als plat, in verschillende maten, verkopen wij ook diverse soorten kommetjes en schalen uit de Itchy collectie. Naast deze eyecatchers uit van Itchy Yong verkopen wij ook nog vele andere producten, neem een kijkje in onze webshop of winkel voor het gehele assortiment.

Het beste materiaal

Naast dat het servies van Itchy bekend staat om haar moderne uitstraling, staat Itchy ook bekend als een servies van degelijke kwaliteit. Alle stukken uit de Itchy en New Itchy serie zijn namelijk gemaakt van New Bone China porselein, een porseleinsoort van zeer hoge kwaliteit. Door dat er gebruik is gemaakt van sterk porselein is dit servies geschikt voor gebruik in zowel de oven als de magnetron. Bovendien kunt u het Itchy en New Itchy servies van Yong ook gewoon in de vaatwasser doen.

Voor thuis en professioneel gebruik

Het Itchy en New Itchy Yong servies is door haar moderne en strakke uitstraling natuurlijk uitermate geschikt voor gebruik in huis. Itchy Yong servies is te gebruiken bij verschillende gelegenheden. Bovendien, is het servies van Yong uit de Itchy en New Itchy serie zeer geschikt voor professioneel gebruik. De theepot en melkkannetjes, maar ook de borden van Itchy passen bijvoorbeeld zeer goed in bedrijfskantines of restaurants. Ook is het servies van Squito zeer geschikt voor cateraars, het servies van Itchy is bij ons in grote getalen te bestellen.

Van theelichten tot etageres

Naast dat het servies van Itchy een mooie uitstraling heeft en van zeer kwalitatief materiaal gemaakt is, is Itchy ook nog eens een zeer uitgebreide serviesserie. Zo verkopen wij verschillende soorten borden, maar ook koffiemokjes en ovalen schalen om bijvoorbeeld hapjes op te serveren. Ook zit er in de Itchy serie van Yong een theelichtje, handig voor het warmhouden van warme dranken. Neem een kijkje in onze winkel of webshop voor het complete assortiment aan Squito Yong servies.

Bestel uw Itchy servies bij van 't Ende
  • Uw Itchy en New Itchy Yong servies koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service