Leifheit huishoudartikelen bij Van ’t Ende

Leifheit staat al 55 jaar bekend om haar producten van hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Leifheit huishoudartikelen zijn simpel qua ontwerp maar zeer degelijk en kortweg gericht op functionaliteit. Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan de kwalitatief hoogstaande Leifheit artikelen. U vindt bij ons onder andere droogrekken, vloerwissers, uitwringpersen en andere praktische huishoudelijke artikelen, zoals diverse los verkrijgbare vloerwisserovertrekken en vervangingswissers voor verschillende soorten ondergronden. De vloerwissers en uitwringpersen van Leifheit zijn de perfecte basis voor het professioneel reinigen van al uw vloeren.

Leifheit’s Easy-Click systeem

Leifheit’s handige klik systeem maakt het mogelijk om slechts een stok op verschillende manieren te gebruiken. Leifheit’s systeem is zo ontwikkeld dat alle schoonmaakhulpjes eenvoudig op de stok kunnen worden geklikt. Bij Van ’t Ende vindt u verschillende stelen met het universele klik systeem. U kunt bij ons terecht voor onder andere uitschuifbare telescoop stelen, maar ook enkele en deelbare stelen gemaakt voor uw vloerwisser of dweil. Bij Van ’t Ende vindt u naast stelen ook de opzetbare schoonmaakhulpjes, zoals diverse raamwissers, wandreinigers en ragebollen.

Kwaliteit van Duitse bodem

Bij Leifheit staan innovatie en duurzaamheid in hoog vaandel. Leifheit is dan ook een van de marktleiders op de wereldmarkt voor huishoudartikelen en aan te treffen in vele huishoudens over de hele wereld. Het merk begon met een klein assortiment aan schoonmaakartikelen, maar heeft inmiddels een ruim aanbod aan diverse huishoudelijke artikelen op de markt en is bij velen een absolute favoriet.

Bestel Leifheit bij Van ’t Ende

  • Bestel Leifheit’s Easy-Click producten nu bij Van ’t Ende
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!