Vliegengordijn Perla zwart 100x240cm
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Niet beschikbaar
Vliegengordijn Orchidea zwart 90x220cm
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Niet beschikbaar
Vliegengordijn Perla transparant 100x240cm
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Niet beschikbaar
Vliegengordijn Charlotte grijs 90X220cm
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Vliegengordijn-deurgordijn- Orchidea 100x240 cm transparant
€95,00 Incl. btw
€78,51 Excl. btw
Niet beschikbaar
Vliegengordijn Orchidea zwart 100x240 cm
€95,00 Incl. btw
€78,51 Excl. btw
Niet beschikbaar

Vliegengordijnen bij van 't Ende

In de zomermaanden biedt een vliegengordijn uitkomst tegen insecten. Onze vliegengordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit, van merken als Torresol en Wicotex. Naast praktische PVC vliegengordijnen verkopen wij onder andere kattenstaart vliegengordijnen, lamellen met magneetstrip en vliegengordijnen van hulzen. Daarnaast is het mogelijk om uw vliegengordijn aan te passen naar eigen wens, neem nou een hulzen gordijn met unieke print van een duif of zwaluw. Bovendien zijn onze vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende maten, dus altijd passend voor uw deur.

PVC vliegengordijn

Bij van 't Ende koopt u een ruim assortiment aan diverse soorten vliegengordijnen, waaronder vliegengordijnen van PVC. Vliegengordijnen van het materiaal PVC zijn eenvoudig schoon te maken en kunt u ook gemakkelijk aanpassen naar de juiste maat, mocht dat nodig zijn. PVC gordijnen van van 't Ende worden bovendien verpakt in een stevige doos, zodat u uw vliegengordijn ook gemakkelijk weer op kunt bergen.

Wicotex

Het merk Wicotex is groothandelaar in huishoudtextiel, naast deurgordijnen van hoge kwaliteit verkoopt dit merk bijvoorbeeld ook tafelkleden en badmatten. Bij van 't Ende verkopen wij Wicotex vliegengordijnen van verschillende materialen. Het kattenstaart deurgordijn, bijvoorbeeld, is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten, zodat deze altijd passend is in uw huis. Naast kattenstaart gordijnen verkopen wij ook deurgordijnen van PVC, ook deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en af te stemmen naar de afmeting van uw deur.

Heel veel kleuren en soorten

Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim en divers aanbod aan insectengordijnen van PVC. Zo zijn onze vliegengordijnen te verkrijgen in een breed assortiment aan neutrale kleuren als zwart, antraciet en wit, maar ook als u houdt van een wat gewaagder kleurtje bent u bij ons aan het goede adres. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Den Ham voor alle mogelijkheden.

Ruim assortiment aan PVC vliegengordijnen
  • Uw vliegengordijn koopt u nu gemakkelijk online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit