opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 36
Merken
Voorraad

  Schoonmaken begint bij Van ’t Ende

  In onze webshop vindt u alles wat u zoekt voor het perfect schoonhouden van uw huis. Van Leifheit dweilen met Easy-Click systeem tot raamtrekkers en kruimelzuigers, u vindt het allemaal bij Van ’t Ende. Bovendien, hebben wij een groot assortiment aan schoonmaakemmers en afvalbak emmers. U kunt bij ons terecht voor zowel simpele schoonmaakemmers in diverse kleuren, als voor rechthoekige emmers of emmers met deksel. Naast schoonmaakemmers vindt u bij Van ’t Ende ook handige afvalemmers met deksel.

  Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 24 (van de 24 artikelen). Resultaat:1

  De Leifheit Combi XL

  Leifheit staat bekend om haar uitstekende kwaliteit van Duitse bodem. De producten van Leifheit zijn dan ook perfect voor het schoonhouden van uw huis. Bij Van ’t Ende vindt u een zeer uitgebreid Leifheit assortiment, wij verkopen onder andere dweilen, vloerwissers en raamtrekkers. Ook vindt u bij ons de handige rechthoekige schoonmaakemmers van Leifheit. De emmer met praktische vorm is geschikt voor alle reinigingsdoelen en is door de breedte geschikt om te combineren met de Combi Press-zeef of de Combi Mop-zeef, deze zijn zeer geschikt voor het uitwringen van de Twist en Classic Mop vloerwissers.

  Praktische luieremmers

  Naast gewone emmers als de Leifheit Combi XL verkopen wij ook handige emmers met deksel. Deze emmers zijn zeer praktisch en ook voor zeer veel verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan deze degelijke emmer gebruikt worden als luieremmer, maar ook als bijvoorbeeld toiletemmer. Bovendien kunt u deze emmer natuurlijk ook gewoon gebruiken voor het schoonmaken van uw huis.

  Bestel uw schoonmaakemmer bij Van ’t Ende

  • Bestel uw Leifheit Combi XL of andere schoonmaakemmer nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!