Bakspaan Essential
€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar
Pureestamper Essential
€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar
Dunschiller Essential
€5,75 Incl. btw
€4,75 Excl. btw
Beschikbaar
Appelboor Essential
€5,75 Incl. btw
€4,75 Excl. btw
Beschikbaar
Bakspaan anti-aanbak Essential
€8,75 Incl. btw
€7,23 Excl. btw
Beschikbaar
Deegsnijder / pizzames Essential
€11,50 Incl. btw
€9,50 Excl. btw
Beschikbaar
Knoflookpers Essential
€11,50 Incl. btw
€9,50 Excl. btw
Beschikbaar
Flesopener Essential
€5,75 Incl. btw
€4,75 Excl. btw
Beschikbaar
Garde groot Essential
€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Ijsschep Essential
€11,95 Incl. btw
€9,88 Excl. btw
Beschikbaar

Keukenhulpen

In onze webshop vindt u een groot aanbod aan spullen voor in uw keuken. Van elektrische apparatuur zoals friteuses van Tefal tot aan handige keukenhulpjes. Keukengerei zoals kaasschaven en pureestampers vindt u zowel in onze webshop als winkel in Den Ham in verschillende prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht voor keukenhulpen van hout, maar ook voor siliconen keukengerei bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien, verkopen wij keukenhulpjes van verschillende merken zoals: Brabantia, Kaiser en BK.

Brabantia

Brabantia begon in 1919 met het ontwikkelen van handige, degelijke producten voor in uw huis. Vandaag de dag is het merk uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd merk, niet alleen in Nederland. Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. Wij verkopen online en in onze winkel onder andere touch bin's, droogmolens, keukengerei en strijkplanken.

Essential keukengerei

De Essential lijn van Brabantia is een zeer geliefde lijn van verschillende keukenhulpjes. Brabantia Essential kenmerkt zich door haar simpele design en degelijke kwaliteit. Wie een blikopener of kaasschaaf koopt uit de Essential lijn, kiest voor de Brabantia kwaliteit. Naast kaasschaven en blikopeners kunt u bij van 't Ende terecht voor nog veel meer keukengerei uit de Brabantia Essential lijn. Is Brabantia Essential niet helemaal uw smaak? Dan kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor andere series van keukengerei.

Essential opscheppers en lepels

Naast de Essential knoflookpers, ijsschep, appelboor, pizzasnijder en nog veel meer Essential keukenhulpjes, heeft deze serie van Brabantia ook een ruim aanbod aan lepels en opscheppers. Zo heeft de Essential serie een sauslepel, handig voor het opscheppen van sausjes, maar ook voor bijvoorbeeld jus. Naast juslepels, koopt u bij ons ook soeplepels uit de Brabantia Essential lijn. Bovendien, zit er in de Essential lijn een handige groentelepel, perfect te gebruiken als opschepper.

Uw Brabantia keukengerei koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan keukenhulpjes online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit