Braadpan Fortalit 20cm
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Wildpan BK Bourgogne 32cm jet black
€109,70 Incl. btw
€90,66 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan BK Bourgogne 24cm jet black
€67,99 Incl. btw
€56,19 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 22cm
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan BK Bourgogne 26cm jet black
€84,99 Incl. btw
€70,24 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 24cm
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 28cm
€43,79 Incl. btw
€36,19 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 26cm
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 36cm
€54,99 Incl. btw
€45,45 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 30cm
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar

BK braadpan

Vlees kunt u het beste braden in een braadpan. Hiermee krijgt u een krokante buitenkant zonder dat de binnenkant uitdroogt. Zoekt u een braadpan van hoge kwaliteit? Dan is een BK braadpan precies wat u nodig heeft

Waarom een braadpan van BK?

De pannen van BK komen uit ons eigen land en staan bekend voor de goede kwaliteit en innovatieve technologie. De pannen van BK hadden in 1891 al een beschermlaag om de pannen mooi te houden. Deze ervaring ziet u vandaag de dag nog duidelijk terug in uw nieuwe BK braadpan.

De pannen van BK zijn gemakkelijk te gebruiken en zien er strak uit. Bovendien gaan ze vele jaren mee. Bovendien zijn de BK pannen vaatwasserbestendig, hierdoor is een BK braadpan extra gebruiksvriendelijk.

Eten bereiden met een BK braadpan

Traditioneel gebruikt u een BK braadpan voor het braden van vlees. Dit wordt gedaan door het vlees eerst aan te korsten op hoge temperatuur. Daarna zet u het vuur lager om het vlees langzaam te braden. Dit doet u het beste onder een deksel zodat het vocht niet kan ontsnappen. Door de dikke bomen van een BK braadpan wordt de warmte goed verdeeld en vastgehouden. Hierdoor is een BK braadpan uiterst geschikt om vlees of vis in te braden, dichtschroeien en sudderen.

BK braadpannen kunt u echter voor veel meer gebruiken dan alleen het braden van vlees. U kunt bijvoorbeeld ook eten bereiden die langzaam garen zoals pulled pork en stoofvlees. Bovendien kunt u ook eten zoals soep, gehaktballetjes in tomatensaus of pasta ovenschotels in een BK braadpan bereiden.

Welke grootte kunt u het beste kiezen?

De gemiddelde BK braadpan heeft een diameter van 28 centimeter. Deze maat is ruimschoots geschikt voor een gezin van 4. Bereidt u vaak eten voor meer dan vier mensen? Dan kunt u beter voor een BK braadpan van 32 centimeter gaan.

Voordat u uw nieuwe BK braadpan gebruikt

De BK braadpan is in de fabriek al behandeld met een soort wax waardoor u hem meer hoeft in te branden. Echter, is het wel aan te raden om de BK braadpan eerst te wassen voor gebruik en hem goed te drogen. Om aanbranden te voorkomen is het belangrijk dat u eerst de BK braadpan geleidelijk op temperatuur brengt. Aanbranden is namelijk vaak resultaat van een pan die te snel op hoge temperatuur verwarmd is.

Bestel nu uw braadpan online

U kunt dus zeer diverse gerechten met een BK braadpan bereiden! Heeft u uw nieuwe BK braadpan uitgezocht en bent klaar om deze te bestellen? Voeg hem dan toe aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u veilig uw gegevens invoeren en de betaling afronden. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, zullen we hem zo snel mogelijk naar u opsturen. U ontvangt een link om uw bestelling te volgen wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat. Het kan voorkomen dat u toch niet tevreden bent met uw nieuwe BK braadpan. U kunt hem dan binnen 30 dagen naar ons retour sturen. Heeft nog vragen over een van onze producten? Aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij helpen u graag.