Beschuitbus extra breed mat zwart
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Stora Beschuit Mepal
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar

Je kent het vast van vroeger, of misschien doe je het nog steeds: op zondagochtend een heerlijke brunch aan de ontbijttafel. Je dekt de hele tafel met allerlei lekker beleg, drinken en brood en je hebt een uitgebreide brunch met het hele gezin. Dit zag er altijd heel knus en gezellig uit! En dan kan een mooie beschuitbus natuurlijk niet ontbreken!

Bij van ’t Ende koop je mooie beschuitbussen voor een nette prijs. Door een goede beschuitbus aan te schaffen, zorg je ervoor dat je beschuit nog lang lekker en knapperig blijft. Je wil natuurlijk een heerlijk beschuitje met aardbeien kunnen eten zonder dat het beschuit oud is geworden! Van ’t Ende heeft beschuitbussen van hoge kwaliteit. Deze beschuitbussen zijn makkelijk schoon te maken en ze blijven lang mooi. Ze hebben een goedwerkende deksel die de beschuitbus afsluit van de buitenlucht, zodat de beschuitjes niet oud worden. Ook zorgt een stevige beschuitbus ervoor dat de beschuitjes niet breken. Van ’t Ende heeft verschillende soorten beschuitbussen, die bij ieder huishouden passen. Ze zijn er bijvoorbeeld van materialen als staal of plastic. Zo zijn ze dus niet alleen handig, maar ook stijlvol!

Beschuitbus bestellen?

Wil je een beschuitbus kopen bij van ’t Ende? Wanneer je je bestelling voor 12.00 uur plaatst op maandag, of voor 14.30 uur op andere doordeweekse dagen, dan wordt je bestelling al binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Zo kan je dus al snel genieten van een goede beschuitbus! Boven de 60 euro is de verzending helemaal gratis en bij ons kunt u ook achteraf betalen. Dit is wel zo gemakkelijk! Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen u graag verder!