Kookset Q-linair 5 delig rvs deksel
€244,00 Incl. btw
€201,65 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpandeksel 16cm BK Q-Linair Master Glas
€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Niet beschikbaar
4-Delige kookset BK Q-Linair Master
€179,00 Incl. btw
€147,93 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-delig BK Q-Linair Master Black
€189,00 Incl. btw
€156,20 Excl. btw
Beschikbaar
Steelpan 16cm Q-Linair Master RVS deksel
€64,99 Incl. btw
€53,71 Excl. btw
Niet beschikbaar
Soeppan Q-linair Master 24cm RVS deksel
€88,00 Incl. btw
€72,73 Excl. btw
Beschikbaar

Uw gasten verdienen het om de beste maaltijden voorgeschoteld te krijgen. Hiervoor heeft u niet alleen een goed recept nodig met hoogwaardige ingrediënten, maar ook de pannen die u hiermee kunnen helpen, bijvoorbeeld de BK Q Linair Master. De pannen binnen de BK Q Linair Master reeks zijn alle gemaakt van roestvrijstaal, wat betekent dat ze jarenlang meegaan. Bent u op zoek naar pannen voor de rest van uw leven, bestel uw BK Q Linair Master pannen dan gelijk bij van ’t Ende!

BK Q-Linair Master glas pannenset

Misschien wilt u voorzicht beginnen met één van de BK Q-Linair Master pannen, maar als u vertrouwen in het merk heeft, is het veel slimmer om te investeren in een BK Q-Linair Master glas pannenset. Hierin vindt u verschillende pannen, afhankelijk van welke pannenset u bestelt. In ons assortiment zijn er twee verschillende BK Q Linair Master pannensets te vinden, namelijk:

  • BK Q-Linair Master glas pannenset 4-delig: deze bestaat uit een steelpan en drie kookpannen in verschillende formaten
  • BK Q-Linair Master glas pannenset 5-delig: deze bestaat uit alle pannen van de 4-delige set, maar beschikt ook nog over een extra soeppan

Door gelijk een pannenset aan te schaffen in plaats van elke pan los van elkaar, bespaart u enorm op de kosten. Wilt u nog extra voordelig shoppen, dan raden we aan de BK Q-Linair Master pannenset 5-delig aanbieding goed in de gaten te houden. Hier krijgt u de pannen van BK voor de scherpste prijs!

BK Q-Linair Master black

Waar de meeste pannen uit de BK Q Linair Master reeks bestaan uit zilveren roestvrijstalen pannen, heeft BK ook een unieke variant op de markt gebracht, namelijk de BK Q-Linair Master Black pannen. De naam geeft het al weg: dit zijn zwarte pannen, die vanwege hun unieke kleur prachtig staan in elke moderne keuken. De BK Q Linair Master Black pannen zijn voorzien van dezelfde kwaliteit als de glazen pannen, maar bieden dus net een andere look aan uw keuken. Het proberen waard als u op zoek bent naar simpele, moderne details.

Waarom de BK Q Linair Master pannen?

We hebben het al gehad over de hoge kwaliteit van de BK Q Linair Master pannen, maar dit is niet het enige voordeel dat we aan deze kookpannen kunnen koppelen. Een fijn voordeel voor uw keuken is namelijk dat de pannen in elkaar te stapelen zijn. Dit betekent dat ze minder ruimte in beslag zullen nemen dan een reguliere pannenset, namelijk maar de ruimte van één grote pan.

Daarnaast is het afgieten met de pannen erg makkelijk. U hoeft hier vanwege het unieke afgietsysteem namelijk de deksel van de pan niet vast te houden. In plaats hiervan kunt u deze een kwartslag draaien, waardoor deze op zijn plek blijft. Ideaal!

BK Q Linair Master kopen bij van ’t Ende

Wilt u genieten van de vele voordelen die de BK Q Linair Master pannen u te bieden hebben? Plaats uw bestelling dan gelijk hier, bij van ’t Ende! Bij ons staat kwaliteit te allen tijde voorop, zowel op het gebied van onze producten, als op het gebied van levering. Heeft u vragen, neemt u dan gelijk contact op met één van onze specialisten. We helpen u graag de perfecte BK Q Linair Master pannen te vinden voor uw wens!