Dessertmes Gouwe
€3,85 Incl. btw
€3,18 Excl. btw
Beschikbaar
Tafellepel BK Gouwe
€3,85 Incl. btw
€3,18 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitmes Gouwe
€3,29 Incl. btw
€2,72 Excl. btw
Beschikbaar
Dessertvork Gouwe
€3,15 Incl. btw
€2,60 Excl. btw
Beschikbaar
Taartschep Gouwe
€4,90 Incl. btw
€4,05 Excl. btw
Beschikbaar
Theelepel BK Gouwe
€2,35 Incl. btw
€1,94 Excl. btw
Beschikbaar

Tafelen met BK bestek

Van ’t Ende heeft een ruim assortiment pannen, bestek en keukengerei van BK Cookware. Naast pannen en kooksets leveren we ook de design kwaliteitsproducten van BK op het gebied van tafelen. U vindt bij ons kwalitatief hoogwaardige besteksets gemaakt van de mooiste duurzame materialen. Zoals het bestek van de BK Gouwe serie, gemaakt van 18% chroom, 10% nikkel en met hoogglans gepolijst.

De puur Hollandse Gouwe serie

De Gouwe serie van BK laat zich kenmerken door een puur Hollands design zonder poespas. Van haar rechte uiteinden tot de volle lepelbakken en brede vorkspiegel. Dit design komt op elke tafel bij elk gerecht tot zijn recht. Door dit uitgebalanceerde bestek ligt het prettig in de hand en heeft het perfecte grip. Dit bestek kunt u gerust in de vaatwasser doen, vanwege het 18/10 chroom en nikkelstaal materiaal. Bovendien heeft het bestek van BK een levenslange garantie.

De geschiedenis van de Gouwe serie

De Gouwe serie van BK heette vroeger de Gero Forli en daarvoor de Gero 522. Wanneer u een van deze besteksets heeft en u deze aan wilt vullen komt de Gouwe serie grotendeels overeen met de vroegere Gero Forli en Gero 522.

Bestel uw BK bestek Gouwe bij Van ’t Ende

  • Ruime keuze aan bestek
  • Voor 14:00 uur besteld, mits op voorraad, morgen in huis!
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service