Thee/Koffie drinken

Alles voor in uw keuken

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor pannen in andere prijsklassen. Naast snelkookpannen en steelpannen koopt u bij ons ook pannenkoekenpannen, aspergepannen, hapjespannen, braadpannen, stoompannen, enzovoort.

Dubbelwandige theepotten van Bredemeijer

Bent u opzoek naar een praktische, elegante dubbelwandige theepot, om uw theewater langer warm te houden? Dan heeft Van ’t Ende wat u zoekt! U vindt in onze webshop een ruim assortiment aan dubbelwandige theepotten van het hoogstaande merk Bredemeijer. De kwalitatief hoogstaande theepotten van Bredemeijer hebben een dubbele isolerende wand, die er voor zorgt dat uw theewater nog langer warm blijft en een theemuts voortaan overbodig is. De theepotten mogen daarom ook niet op een warmte bron worden geplaatst. Het theewater blijft wel drie kwartier tot een uur warm en op smaak. Zo kunt u nog langer genieten van uw kopje thee!

Bredemeijer en andere topmerken

De unieke dubbelwandige theepotten van Bredemeijer vindt u in de webshop van Van ’t Ende in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen. U vindt bij ons onder andere het populaire Bella Ronde model, een elegante theepot gemaakt van hoogwaardig RVS. De Bella Ronde is een van de absolute klassiekers van Bredemeijer. Naast de Bella Ronde vindt u ook theepotten uit de Minuet serie bij Van ’t Ende. Alle Bredemeijer theepotten worden bij ons aangeboden tegen scherpe prijzen. Naast het kwalitatief hoogstaande topmerk Bredemeijer, kunt u bij Van ’t Ende ook terecht voor andere populaire merken. Als u bijvoorbeeld wilt gaan voor top kwaliteit tegen een scherpe prijs zijn de theepotten van Leopold Vienna wellicht de goede keuze voor u.

Isoleerflessen en –kannen

Isoleerflessen en isoleerkannen zijn een absolute must voor onderweg. Bij van ’t Ende vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan goedkope thermosflessen en thermoskannen. Wij verkopen isoleerproducten van hoogstaande merken als Emsa, Leifheit, Thermos en Rotpunkt.

Bestel uw isoleerkan nu bij van ’t Ende
  • Ruime keuze aan thermosbekers
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service