Serviesset 30dlg Boerenbont
€239,00 Incl. btw
€197,52 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 24 cm Boerenbont 6-stuks
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Mok roeland Boerenbont 6-stuks
€37,99 Incl. btw
€31,40 Excl. btw
Beschikbaar
Mok Roeland Boerenbont
€6,79 Incl. btw
€5,61 Excl. btw
Beschikbaar
Mok papa 23cl Boerenbont
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Beker Royal 25cl Boerenbont
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 36dlg Boerenbont
€269,00 Incl. btw
€222,31 Excl. btw
Niet beschikbaar
Mok Roeland Jumbo Boerenbont
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Gebaksbord 16 cm Menuet Boerenbont
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 24 cm Boerenbont
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Melkbeker Sonja set/3 Boerenbont
€16,49 Incl. btw
€13,63 Excl. btw
Beschikbaar
Soepkom Boerenbont
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar

Boerenbont

Bent u op zoek naar boerenbont servies dat nog jaren meegaat? Bij Van ’t Ende bent u op het juiste adres en vindt u een uitgebreid assortiment aan boerenbont. Boerenbont servies wordt ook wel het oer-Hollandse servies genoemd. Dit soort servies wordt al sinds 1841 verkocht en is door de jaren heen nog steeds zeer geliefd onder de mensen. Boerenbont kan daarom eigenlijk ook niet in uw Nederlandse huishouden missen!

Servies bij Van ’t Ende

In onze boerenbont servies outlet vindt u verschillende onderdelen aan los boerenbont servies. Zo kan u zelf uw servies samenstellen. Dit is eventueel handig wanneer u uw serie aan wilt vullen, als er per ongeluk iets kapot is gegaan, of u een geheel nieuwe set nodig heeft. Bij Van ’t Ende vindt u servies van goede kwaliteit tegen erg fijne prijzen. Wij verkopen onder andere boerenbont borden in verschillende maten, eierdopjes, maar ook onderdelen uit de Royal Classic serie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan suikerpotten en melkkannen. Met al deze verschillende items kunt u uw keuken servies compleet in één stijl aanschaffen, waardoor u een mooie en rustige sfeer in uw huishouden creëert. Neem dus snel een kijkje in onze webshop en vind uw favoriete boerenbont!

Uniek servies

Boerenbont is een merk van Royal Boch en het leuke aan dit servies is dat alle onderdelen uniek zijn. Boerenbont servies wordt namelijk deels handbeschilderd. Dit geeft het servies een uniek tintje, waardoor er geen enkel item hetzelfde is. De schildertechniek kenmerkt zich door de vaste patronen met vaste kleuren. Er zijn vier verschillende kleuren die in de schilderingen in deze stijl worden gebruikt. Dit zijn de kleuren rood, wit, groen en blauw.

Het boerenbont patroon bestaat dus uit een aantal vaste motieven en kleuren. Zo kon het servies in de fabrieken gemakkelijk geschilderd worden. Elke medewerker schilderde haar eigen deel op het servies, bijvoorbeeld een blaadje of bloem. Vervolgens werd het servies doorgegeven aan de volgende die op haar beurt weer een schildering toevoegde. Aan het einde van dit proces, was de schildering van het boerenbont compleet en klaar om verkocht te worden. In totaal zijn er wel meer dan 200 verschillende soorten patronen gemaakt. Deze werden ook erg populair in Zuid-Afrika en Nederlands-Indië. In de verschillende varianten zijn er maar hele kleine aanpassingen die de ene variant van de andere scheidt. Het ene penseelstreekje is dan bijvoorbeeld niet blauw maar groen, en de steel van de bloem kan net een andere vorm hebben.

Ondanks dat het servies deels hand geschilderd is, is het boerenbont servies wel geschikt om in de vaatwasmachine te reinigen. Super makkelijk in gebruik en ook snel weer schoon! Daarnaast is boerenbont natuurlijk een oer-Hollandse eyecatcher en daarom een unieke toevoeging aan iedere keukentafel. De landelijke stijl van het servies heeft een subtiel nostalgisch gevoel.

Boerenbont servies bij Van ’t Ende

Bestel uw boerenbont servies nu bij Van ’t Ende! Dan ontvangt u een mooie set, waar u jarenlang plezier van heeft. Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis, wanneer deze op voorraad is.

Bekijk ook onze andere serviezen