opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 43
Merken
Voorraad

  Boerenbont servies

  Bij Van ’t Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan Boerenbont servies. Al sinds 1841 wordt het populaire Boerenbont servies verkocht en is door de jaren heen nog steeds zeer geliefd. De landelijke stijl van het servies geeft het servies een subtiel nostalgisch gevoel.

  Artikel 1 tot 40 (van de 56 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 56 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Boerenbont servies bij Van ’t Ende

  In onze webshop vindt u verschillende onderdelen aan los Boerenbont servies. Eventueel handig om uw serie aan te vullen, indien er per ongeluk iets kapot is gegaan. Bij Van ’t Ende vindt u Boerenbont servies tegen aanbiedingsprijzen. Wij verkopen onder andere borden in verschillende maten, eierdopjes, maar ook onderdelen uit de Royal Classic serie, bijvoorbeeld suikerpotten en melkkannen. Neem dus snel een kijkje in onze webshop!

  Uniek servies

  Boerenbont is een merk van Royal Boch en het leuke aan dit servies is dat alle onderdelen uniek zijn. Boerenbont servies wordt namelijk deels handbeschilderd, wat het servies een uniek tintje geeft. Ondanks dat het servies deels handbeschilderd is, is het servies wel geschikt om in de vaatwasmachine gereinigd te worden. Bovendien is Boerenbont natuurlijk oer-Hollands en daarom een unieke toevoeging aan iedere keukentafel.

  Bestel nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw Boerenbont servies nu bij Van ’t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen