Wiebe van der Zee servies

Het servies van Wiebe van der Zee brengt typisch Nederlandse landschappen naar je keukentafel. De aquarellen van de Friese kunstschilder Wiebe van der Zee zijn bekend om de koeien en andere boerderijdieren die de boventoon voeren. Bent u dus op zoek naar dat typische Hollandse tintje voor uw servies, dan is dit servies echt iets voor u!

Servies voor elke gelegenheid

Of u nou mooie ontbijtborden zoekt of uw bezoek graag een koffiemok versierd met koeien voorzet, voor elke gelegenheid is er servies van Wiebe van der Zee. Breid uw collectie bijvoorbeeld uit met een theepot of placemat, of kies met Pasen voor de eierdopjes van Wiebe van der Zee. Of geef het cadeau natuurlijk!

Wiebe van der Zee servies bestellen bij van ‘t Ende

U bestelt het servies van Wiebe van der Zee snel en eenvoudig online bij ons. Wij leveren het dan binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuis. Kijk voor de zekerheid wel altijd eerst even bij de productinformatie of de levertijd niet afwijkt. U kunt het servies ook bestellen vanuit Duitsland en België, dus ook als u niet in Nederland woont kunt u terecht bij van ’t Ende. Bestelt u voor meer dan €60,-? Dan is de bezorging gratis, ook in België en Duitsland!

Meer weten?

Heeft u nog vragen over het servies van Wiebe van der Zee of andere serviezen uit ons assortiment? Laat het ons dan weten, we helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op 0546-671444 of via [email protected]. U kunt hier ook terecht met vragen over uw bestelling.