opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 54
€ 178
Merken
Voorraad

  Inmaakketels voor effectief inmaken en wecken, u vindt dit alles bij van ’t Ende!

  Een inmaakketel ook wel weckketel genoemd, is geschikt voor het warm houden en warm maken van verschillende soorten voedsel. Bij van ’t Ende vindt u verschillende inmaakketels van de merken Weck en Kochstar. Wilt u met uw inmaakketel ook kunnen ontsappen? Dat kan! Bij verschillende inmaakketels zijn losse opzet ontsappers tekoop. Onder het kopje ‘inmaken’ vindt u meer inmaak en weck artikelen zoals etiketten, weckpotten en andere toebehoren.

  Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

  Inmaakketels

  Een inmaakketel ook wel weckketel genoemd, is geschikt voor het warm houden en warm maken van verschillende soorten voedsel. Bij van ’t Ende vindt u verschillende inmaakketels van de merken Weck en Kochstar. Deze inmaakketels zijn te verkrijgen met verschillende functies. Alle inmaakketels die wij verkopen beschikken over een thermostaat waardoor de temperatuur constant blijft goed te controleren is. Daarnaast zijn er inmaakketels die naast een thermostaat ook beschikken over een timer, ook wel tijdschakelaar genoemd. Met deze timer kunt u zelf de inmaaktijd instellen. Ook zijn er inmaakketels die naast een thermostaat en timer beschikken over een kraantje. Door dit kraantje kunt u het vocht uit de ketel op een veilige manier weg laten lopen. Tevens kunt u door het kraantje de inmaakketel gebruiken voor het warm maken of warm houden van warme dranken, denk hierbij aan koffie, chocolademelk, gluhwein en dergelijke. Bij deze inmaakketels zijn losse inzet ontsappers verkrijgbaar, deze kunt u koppelen aan uw inmaakketel waarna deze te gebruiken is als ontsapper. Kijk bij ‘ontsappers’ voor meer informatie.

  Tip:

  -Let er bij het gebruik van inmaakketels op dat er altijd voldoende water in zit. Droogkoken kunt u het beste voorkomen.

  -Laat het water afkoelen voor u de weckketel leegt. Dit is nodig om het element te laten afkoelen en voorkomt eventuele schade.

  Inmaakglazen en Inmaakpotten en beugelflessen

  Er zijn vele soorten inmaak-glazen, -potten en –flessen. wij verkopen onderandere de merken; Weck, Leifheit, Deti en Cosy&trendy. Bij veel van deze inmaak artikelen wordt er gewerkt met inmaakringen en een klembeugel. Bij de inmaakglazen van Leifheit is dat anders. Deze glazen zijn voorzien van een schroefring welke de functie van de klembeugel overneemt. Op het glas legt u een vervangingsdeksel van Leifheit, deze kunt u vervangen wanneer u het glas opnieuw wilt gebruiken. Met de schroefring wordt dit vervangingsdeksel op zijn plaats gehouden. Leifheit biedt een succesgarantie door de ‘vingertest’. Wanneer de pot correct is gesloten, trekt het deksel door het ontstane vacuüm naar binnen. Wanneer u dan op het deksel drukt met uw vinger mag deze niet terugveren. Op die manier wordt er door Leifheit gegarandeerd dat er geen schimmel kan ontstaan.

  Inmaak toebehoren

  Naast inmaakketels verkopen wij ook diverse inmaak toebehoren. Denk hierbij aan etiketten voor een inmaakpot of inmaakglas, een glasheveltang, een roerzeef, losse vervangbare deksels en inmaakringen, trechters van Rvs en kunststof en voorraad diepvriesdozen van Alaska. Ook ontpitters, afvulgarnituur en snijbonenmolens kunt u bij van ’t Ende vinden. Kijk onder het kopje ‘inmaak toebehoren’ voor meer informatie.

  Kookboek voor inmaken en bewaren

  Voor het inmaken zijn prachtige recepten te vinden. Zo is er een kookboek waarin de beste recepten en bereidingen beschreven staan. Ideaal om zelf te gebruiken of om cadeau te geven. Zo zijn er recepten voor vruchtenjam, gelei, marmelade, en moes. Ook kunt u recepten vinden voor een eigengemaakte likeur of smaakmakers zoals pesto, mosterd, olie en sausen. Daarnaast kunt u hierin lezen hoe de diverse producten het best te bewaren zijn.