Ledverlichting 48LED warm wit
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Open haard LED verlichting zwart
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Piramide met 40led 80cm goud
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Kerstlampjes 48led warm wit
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Ledverlichting 80L Buiten
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Flessenstopper met 8 Ledlampjes
€0,99 Incl. btw
€0,82 Excl. btw
Beschikbaar
Kerstverlichting zilverdraad 100 LED
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Ster zilver glitter 60cm led
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar

Kerst begint bij van ‘t Ende

Wanneer de kerstdagen in zicht beginnen te komen en het buiten kouder wordt is het natuurlijk leuk om uw huis warm aan te kleden. Bij van ’t Ende vindt u de leukste decoratieve artikelen in het thema kerst. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse accessoires voor in uw kerstboom, maar ook voor andere feestelijke woondecoratie. Neem een kijkje in onze webshop voor ons assortiment.

Accessoires voor in uw kerstboom

Niets is natuurlijk gezelliger dan een feestelijk versierde kerstboom in uw woonkamer. Bij van ’t Ende kunt u terecht voor een divers assortiment aan kerstboomaccessoires. Zo verkopen wij verschillende soorten kerstballen, zowel luxe ballen van glas als simpelere kerstballen in diverse feestelijke kleuren. Bovendien, vindt u bij ons diverse soorten guirlandes. Met bijvoorbeeld een dennenappel guirlande of een kralen guirlande geeft u uw kerstboom of bijvoorbeeld uw vensterbank een feestelijke touch. Daarnaast vindt u bij ons diverse kerststerren en andere leuke decoratieve accessoires om uw huis gezellig te maken.

Lichtsnoeren en vensterverlichting

Geschikte kerstverlichting voor in uw kerstboom is natuurlijk onmisbaar, daarom verkopen wij zowel online als in onze winkel een zeer ruim assortiment aan kerstverlichting. Lichtsnoeren koopt u bij ons in verschillende kleuren en maten. Bovendien, verkopen wij led kerstverlichting geschikt voor zowel binnen als buiten. Naast lichtsnoeren voor in uw boom of tuin verkopen wij ook decoratieve vensterverlichting. Zo vindt u bij ons feestelijke verlichte sfeerpiramides en klassieke vensterverlichting in verschillende uitvoeringen. Ook kunt u bij ons terecht voor vervangende lampjes voor uw kerstlampjes of vensterverlichting, handig als er een lampje kapot is gegaan.

Decoratie

Naast kerstverlichting en kerstaccessoires voor in uw kerstboom koopt u bij ons ook andere woondecoratie om uw huis geheel in kerststemming te brengen. Zo verkopen wij verlichte kersttakken en takkenbossen, leuk voor in de vensterbank! Ook vindt u in ons kerstassortiment diverse kaarsenhouders en natuurlijk kaarsen van merken als Bolsius in diverse kleuren.

Uw kerstdecoratie koopt u bij van ’t Ende
  • Ruim assortiment aan kerstartikelen online bij van ‘t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit