Koekenpan Performance Classic 24cm
€49,00 Incl. btw
€40,50 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 32cm Brigade Premium
€129,00 Incl. btw
€106,61 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 24cm Brigade Premium
€89,00 Incl. btw
€73,55 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 20cm Brigade Premium
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 28cm Brigade Premium
€99,00 Incl. btw
€81,82 Excl. btw
Beschikbaar
Mini Koekenpan 12cm Spring Cristal
€49,90 Incl. btw
€41,24 Excl. btw
Niet beschikbaar

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid in je keuken, is de Spring koekenpan van Van 't Ende de ideale keuze. In de keuken, waar stijl, functionaliteit en duurzaamheid samenkomen, is de Spring koekenpan van Van ‘t Ende de ideale keuze voor zowel amateurkoks als professionele chefs.

Welke Spring koekenpan past bij u?

Een Spring koekenpan van 24 cm is ideaal voor het bereiden van kleinere gerechten zoals eieren, pannenkoeken en gebakken aardappelen. Dankzij de uitstekende warmtegeleiding en verdeling kunt u genieten van gelijkmatig gegaarde resultaten, keer op keer.

Voor grotere gerechten en meer ruimte in de pan is een Spring koekenpan van 30 cm een betere keuze. Deze maat biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld een hele vis te bakken, grotere stukken vlees te braden of een grote portie roerbakgerechten te bereiden. Met de gelijkmatige warmteverdeling van de Spring koekenpan kunt u erop vertrouwen dat uw gerechten perfect gaar worden, zonder hotspots.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige optie die geschikt is voor zowel kleine als grote gerechten, kunt u overwegen om een Spring koekenpan van 28 cm aan te schaffen. Deze maat biedt een goede balans tussen ruimte en handzaamheid, waardoor het een populaire keuze is voor dagelijkse kookbehoeften.

Voordelen van een Spring koekenpan

  • Uitstekende warmtegeleiding: de Spring koekenpan is ontworpen om warmte snel en gelijkmatig te verspreiden, voor perfect gekookte gerechten.
  • Duurzaamheid: gemaakt met hoogwaardige materialen, garandeert een Spring koekenpan een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik.
  • Veelzijdigheid: geschikt voor alle kookoppervlakken, de Spring koekenpan is een veelzijdige toevoeging aan elke keuken.
  • Gebruiksgemak: met een ergonomisch ontwerp en eenvoudige reiniging is de koekenpan Spring een plezier om te gebruiken en te onderhouden.

Kies de perfecte maat Spring koekenpan?

Voor kleinere huishoudens of specifieke gerechten is de Spring koekenpan 24 cm een uitstekende keuze. Deze maat is ideaal voor het bereiden van maaltijden voor één of twee personen en biedt de bekende kwaliteit en veelzijdigheid van de Spring koekenpan in een handzaam formaat.

Hoe te gebruiken?

Een Spring koekenpan is geschikt voor veel verschillende gerechten. Hier zijn enkele tips voor het maximale uit uw koekenpan spring te halen:

  • Voorverwarmen: laat uw Spring koekenpan altijd even voorverwarmen voor een gelijkmatige bakervaring.
  • Onderhoud: reinig de Spring koekenpan na elk gebruik om de levensduur te verlengen. Volg de specifieke onderhoudsinstructies voor het beste resultaat.
  • Veelzijdigheid: experimenteer met verschillende gerechten. Een Spring koekenpan is niet alleen voor bakken; probeer het ook voor sauteren, braden en zelfs stoven.

Kook met kwaliteit van Van ‘t Ende

Bij Van 't Ende geloven we in een service die verder gaat dan de verkoop, waarbij elke klant zich gewaardeerd voelt en elke aankoop naadloos verloopt. Of u nu een ervaren chef bent of pas begint met het verkennen van de culinaire wereld, onze Spring koekenpan collectie staat klaar om uw keuken naar een hoger niveau te tillen. Ontdek het zelf en laat u inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van onze producten, ondersteund door onze klantvriendelijke voorwaarden en services.

Een Spring koekenpan bestellen kan eenvoudig via de website van Van 't Ende. U kunt bij ons veilig achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop. Mocht u toch twijfelen over uw aankoop, dan bieden we een eenvoudige retourprocedure met 30 dagen bedenktijd. En voor diegenen die de voorkeur geven aan een persoonlijke touch, bezoek dan onze winkel in Den Ham, waar u onze brede collectie persoonlijk kunt bekijken. Of u nu op zoek bent naar inspiratie of advies nodig hebt, wij helpen u graag verder.