Schilmes Profile Slice & Dice
€16,50 Incl. btw
€13,64 Excl. btw
Beschikbaar
Schilmes Molen (niet roestvrij)
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Schilmes Twingrip
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Aardappelmesje Die Roten
€8,95 Incl. btw
€7,40 Excl. btw
Beschikbaar
Groentemes gekarteld 8cm Victorinox
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Botermes Twingrip
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Groentemes Twingrip
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Schilmes 4 sterren
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Groentemes Molen (niet roestvrijstaal)
€21,99 Incl. btw
€18,17 Excl. btw
Beschikbaar
Broodmesje Twingrip
€11,49 Incl. btw
€9,50 Excl. btw
Beschikbaar

Uw nieuwe keukenmessen koopt u bij van 't Ende

Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim assortiment aan diverse messen van professionele kwaliteit. Naast dat het mogelijk is om een compleet gevuld messenblok te kopen kunt u in onze webshop ook terecht voor losse messen. Wij verkopen vleesmessen, universele messen en broodmessen maar ook voor hakbijltjes, aanzetstalen en schilmesjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilmessen van Zwilling

Naast dat u bij van 't Ende diverse andere messen van het merk Zwilling vindt, kunt u bij ons ook terecht voor schilmesjes en groentemesjes van het merk. Zo koopt u bij ons het Twingrip schilmes van Zwilling, dit is een schilmes van degelijke kwaliteit tegen een zacht prijsje. Als u opzoek bent naar nog hogere kwaliteit dan is het 4 sterren schilmes zeker wat voor u. Het lemmet van deze messen is namelijk ijsgehard volgens de Friodur procedure, waardoor de messen extra lang vlijmscherp blijven en u er dus extra lang schilplezier van heeft.

Die Roten

Die Roten is een van de bekendste schilmesjes van Zwilling. Het Die Roten schilmesje is uitermate geschikt voor het schillen van aardappels en andere groenten. Dit schilmesje heeft een gebogen punt, wat het schillen gemakkelijker maakt. Bovendien ligt dit schilmes comfortabel in de hand en is het mes zeer scherp, omdat het lemmet ijsgehard is.

Ruim aanbod aan messen van hoogstaande merken

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, maar ook voor losse messen van diverse merken bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Naast dat u bij ons messen van het merk Zwilling kunt kopen, bieden wij ook een variatie aan messen van andere hoogstaande merken zoals, Richardson, Brabantia en Excellent Houseware.

Diverse schilmesjes vindt u bij van 't Ende
  • Messen van professionele kwaliteit koopt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit