Keukentrolley wit gelakt
€64,99 Incl. btw
€53,71 Excl. btw
Beschikbaar
Keukentrolley wit met granieten blad
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar
Opbergtrolley wit
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Keukentrolley 3 laags draad Tomado
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Keukentrolley met afvalbak eikenlook
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Opbergtrolley met 3 kratten
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar

Koken begint bij van 't Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor handige keukentrolleys, praktisch voor het opbergen van bijvoorbeeld wijn en fruit. Naast keukentrolleys verkopen wij in zowel onze webshop als winkel ook andere handige keukenartikelen, zoals serveerwagens en voorraadwagens.

Betaalbare keukentrolleys bij van 't Ende

Bij van 't Ende bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een handige keukentrolley. Een keukentrolley is uitermate praktisch voor het opbergen van allerlei spullen die u regelmatig gebruikt in uw keuken. Zo verkopen wij bij van 't Ende keukentrolleys met een handig wijnrek, of een mandje voor uw fruit. Naast keukentrolleys kunt u bij ons ook terecht voor handige voorraadwagens en serveerwagens. Onze keukentrolleys zijn gemaakt van zeer goede materialen, zoals bamboe. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

Handige voorraadwagens

Een voorraadwagen is zeer handig voor in uw keuken, maar ook geschikt voor professioneel gebruik. In onze webshop verkopen wij voorraadwagentjes in verschillende prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht voor voorraadwagens van stevig chroom, bijvoorbeeld van het merk Artex, maar ook voor goedkopere varianten van bijvoorbeeld Excellent Houseware. Naast voorraadwagens van chroom verkopen wij ook voorraadwagens van kunststof. Neem een kijkje in onze webshop voor onze voorraadwagens, verkrijgbaar in verschillende maten.

Serveerwagens

Naast keukentrolleys en voorraadwagens vindt u in onze webshop bovendien de zeer praktische serveerwagens van het merk Wenko. De Wenko serveerwagen verkopen wij in twee verschillende kleuren, namelijk groen en wit. Deze serveerwagen is voorzien van twee dienbladen en een handig opbergmandje. Bovendien is het mogelijk deze serveerwagen in te klappen.

Bestel uw keukentrolley nu bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan mooie en scherp geprijsde keukentrolleys
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service