Kinderservies Nijntje 5 delig
€49,95 Incl. btw
€41,28 Excl. btw
Beschikbaar
Badkamerkruk inklapbaar Secura
€69,99 Incl. btw
€57,84 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderservies Boerderij 3 delig
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderservies Hulpdiensten 5 delig
€44,95 Incl. btw
€37,15 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderservies Afrika 3 delig
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar

Ruim assortiment aan baby artikelen bij Van ’t Ende

Voor alle basisbenodigdheden voor uw baby, peuter of kleuter kunt u terecht bij ons. Denk bijvoorbeeld aan antilekbekers, kinderpotjes, wc verkleiners, bekers, borden, bestek en warmwaterborden. Van al deze producten bieden wij u een ruime keuze aan kleuren, vormen en maten aan. Handig om aan te schaffen voor uw kind. Door de leuke kleuren en figuren wordt het voor uw kind leuk om te eten, drinken en het toilet te gebruiken.

Mepal collectie

Wilt u al uw producten van dezelfde soort hebben, dan bieden wij u van Mepal de Nijntje collectie of de Bruna boerderij collectie aan. Van de Nijntje collectie hebben wij een antilekbeker, een pap bord, een platbord, kinderglazen en schaaltjes. Kiest u voor de Bruna boerderij collectie dan hebben wij voor u een kindermok, een kinderglas, een schaaltje, een plat bord, een bestekset en pap borden. Ook deze beide collecties zijn te combineren, omdat ze van dezelfde maker, Mepal, zijn en dus op elkaar lijken. Deze artikelen moet u wel los van elkaar bestellen, maar hebben wel allemaal hetzelfde design. Wij willen u adviseren om uw producten eerst te reinigen voor gebruik. Ook is het belangrijk dat u de kunststof producten goed afwast en laat drogen.

Geschikt materiaal voor kinderen

Al onze babyartikelen zijn gemaakt en dus ook geschikt voor kinderen. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en kunnen dus tegen een stootje. Ook kunt u deze producten in de vaatwasser doen, waardoor u ze gemakkelijk schoon krijgt. De antilekbekers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en zullen dus niet lekken, daardoor kunt u gerust uw kind een beker met drinken meegeven zonder een spoor van drinken te vinden.