Vind uw Brabantia strijktafel bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s afvalbakken van het hoogstaande merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor strijkplanken van Brabantia. De strijkplanken en accessoires van het merk zijn degelijk en van hoge kwaliteit en hierdoor een favoriet in vele huishoudens. Bij Van ’t Ende vindt u een divers aanbod aan strijkplanken en strijkaccessoires, zoals strijkplankhoezen.

Strijkplank en strijkaccessoires in de webshop van Van ’t Ende

Naast dat u bij ons terecht kunt voor Brabantia strijkplanken vindt u in onze webshop ook een uitgebreid aanbod aan handige strijkaccessoires, zoals snoergeleiders en praktische houders voor uw strijkijzer. Bovendien verkopen wij diverse strijkplankhoezen met decoratieve designs. De Brabantia strijkplanken hebben standaard 10 jaar garantie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor strijkplankhoezen in diverse maten en met diverse printen. Naast strijkplankhoezen van het merk Leifheit verkopen wij ook strijkhoezen van onder andere Leifheit en Tomado.

De perfecte strijkplank

Bij Van ’t Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan strijkplanken in verschillende maten, stijlen en van populaire merken als Brabantia en Leifheit. Wij verkopen strijkplanken in de volgende afmetingen: 110x30, 124x38, 124x45 en 135x45. U vindt in onze webshop ook bijpassende strijkplankhoezen voor iedere afmeting strijkplank. Bovendien verkopen wij in hoogte verstelbare strijkplanken, zodat u zelfs zittend uw strijkwas kunt doen.

Strijkijzers

Zowel op onze webshop als in onze winkel vindt u een ruim aanbod aan strijkijzers van populaire merken als Tefal, Philips, Braun en Tomado. Wij verkopen zowel droogstrijkijzers als stoomstrijkijzers. Het voordeel van een strijkijzer met stoomfunctie is dat het gemakkelijk kreukels verwijdert. Wij hebben strijkijzers met stoomvermogen van 1400 W tot 2800 W en met handige steam boost, die door een druk op de knop een grote hoeveelheid stoom op uw kleding loslaat. Strijkbouten vindt u bij ons met een RVS, teflon, keramische of emaille zool.

Bestel uw strijkplank bij Van ’t Ende
  • Breed assortiment aan producten voor uw huishouden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service