Cakevorm 25cm siliconen Bake Vario
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Siliconen oven-schoonhoudmat
€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar
Bakmat Siliconen 36x30cm
€12,95 Incl. btw
€10,70 Excl. btw
Beschikbaar
Cakevorm 30cm siliconen Bake Vario
€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Beschikbaar
Bakkwast siliconen 37mm Dr. Oetker
€7,49 Incl. btw
€6,19 Excl. btw
Beschikbaar
Bakmat 60x40 Siliconen Kaiser
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Tulbandvorm Starflex Patisse
€16,95 Incl. btw
€14,01 Excl. btw
Beschikbaar
Tulbandvorm 22cm siliconen Bake Vario
€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Beschikbaar

Bakken was nog nooit zo makkelijk!

U herkent het vast wel u heeft een cake gebakken maar hij wil niet in zijn geheel uit de vorm komen, hiervoor hebben wij de perfecte oplossing! Een siliconen cakevorm, uiterst flexibel waardoor u de cake moeiteloos uit de vorm kunt halen.

De vorm hoeft niet ingevet te worden

Een groot voordeel ten opzichte van de blikken bakvormen is dat een siliconen bakvorm niet hoeft worden ingevet met olie of boter voordat u begint met bakken. Door de unieke eigenschappen van siliconen is de vorm stevig maar toch uiterst flexibel en blijft het baksel niet aan de vorm kleven. Nadat uw baksel klaar is kunt u moeiteloos de siliconen vorm van het baksel verwijderen zonder dat hierdoor het baksel beschadigd of deels achterblijft.

Verschillende soorten siliconen bakvormen

van 't Ende biedt niet alleen een siliconen cakevorm aan maar een assortiment van verschillende soorten siliconen bakvormen. Zo biedt van 't Ende een siliconen springvorm aan met de eigenschappen van een blikken springvorm en de voordelen van een siliconen bakvorm, zo zal de taart altijd moeiteloos uit de vorm komen. Ook biedt van 't Ende meerdere cake- en tulbandvormen aan van siliconen de tulbandvorm staat bekend om zijn mooie vorm, maar deze kan in een blikken vorm resulteren in het niet loskomen uit de vorm. Bij siliconen is dat verleden tijd, de vorm is zeer flexibel en zo makkelijk van het baksel te verwijderen. Muffinvormen van siliconen zijn niet alleen makkelijk in het gebruik, maar ook nog eens goed voor het milieu, door het gebruik van siliconen muffinvormen heeft u geen papieren vormpjes nodig welke na gebruik zouden worden weggegooit. 

Multifunctionele bakmat

De siliconen bakmat in het assortiment van van 't Ende kunt o gebruiken tijdens bijvoorbeeld het kneden van deeg, om te voorkomen dat het deeg aan de ondergrond gaat vastplakken. Daarnaast kunt u de bakmat ook gebruiken, om baksels zoals koekjes op te leggen en de bakmat in zijn geheel in de oven te leggen en de koekjes af te bakken. De siliconen bakmat kan deze temperaturen met gemak aan en heeft voor u het voordeel dat u geen bakpapier hoeft te gebruiken waar de koekjes aan gaan plakken. De siliconen bakmat hecht zich niet vast aan de koekjes en daarom wordt het uit de oven halen van het bakresultaat een plezier. De bakmat kan met de hand worden afgewassen of worden gereinigd in de afwasmachine.