Bij van ’t Ende vindt u alles voor de afwas

van ’t Ende heeft een ruim assortiment benodigdheden voor bij de afwas, van een vaatdoek tot een afdruiprek, de afwas wordt makkelijker met van ’t Ende.

Afdruiprekken van hoge kwaliteit en een lage prijs vindt u bij van ’t Ende

van ’t Ende biedt een breed assortiment afdruiprekken aan, we hebben afdruiprekken van verschillende materialen: hout, bamboe, kunststof/plastic en metaal. Van ’t Ende staat al bijna 100 jaar garant voor goede kwaliteit, en dat willen wij graag blijven aanbieden aan de consument, daarom biedt van ’t Ende veelal afdruiprekken aan van hoogwaardige merken als: Point Virgule, Brabantia, Cosy & Trendy, Metaltex, Yong, Zeller en Curver.

Geen ruimte voor een afdruiprek, van ’t Ende biedt dé oplossing

Ook voor mensen met een kleine keuken of een volle kast biedt van ’t Ende een oplossing. U kunt uw afwas in plaats van op een afdruiprek natuurlijk ook op een afdruipmat of een microvezeldoek zetten, de microvezel afdruipmat van Brabantia bijvoorbeeld, deze neemt zeer goed vocht op zodat u geen wateroverlast krijgt op uw aanrecht. Ook biedt van ’t Ende een los aanrechtbakje van Brabantia aan, er zit een handig lekbakje onder, dus makkelijk om tijdens het afwassen bijvoorbeeld uw bestek in te zetten. Als laatste bieden wij ook nog een gootsteenmat aan, deze kunt u in de gootsteen leggen en het water van de afwas loopt zo onder de gootsteenmat door de afvoer in.

Ook voor een afwasbak, een afwasborstel en een spons bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres

van ’t Ende biedt voor elke afwasser een geschikte afwasbak, een ronde of een vierkante én ook nog in verschillende formaten. Naast afwasbakken heeft van ’t Ende ook een ruim assortiment aan afwasborstels: een bierborstel voor in de gootsteen, een flessenrager, een tuitenrager, een afwasborstel voor glazen en natuurlijk de ouderwetse normale afwaskwast.

Ook huishoudhandschoenen zijn bij van ’t Ende geen probleem

Om wondjes en verschrompelde handen te voorkomen biedt van ’t Ende ook meerdere soorten huishoudhandschoenen aan. Van ’t Ende verkoopt huishoudhandschoenen van de merken Leifheit en Multy, en heeft van beide merken meerdere maten handschoenen. Kortom van ’t Ende biedt voor iedereen het juiste afwasgerei.