Braadpan 28cm groen
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan 20 cm Gietijzer rood
€44,99 Incl. btw
€37,18 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan 24cm Ma Mère
€85,00 Incl. btw
€70,25 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan BK Bourgogne 26cm jet black
€84,99 Incl. btw
€70,24 Excl. btw
Beschikbaar

Gietijzeren braadpan

Wanneer u aan een absolute must denkt voor in de keuken, dan denkt u aan een gietijzeren braadpan. Deze pannen gaan levenslang mee en hebben een uitstekende kwaliteit. Een gietijzer braadpan is een goede warmtegeleider waardoor de pan op lagere temperatuur langer heet blijft. Dit maakt het koken met een braadpan zowel makkelijk als zuinig! Een ander voordeel aan braadpannen van gietijzer is het deksel. Deksels van gietijzeren braadpannen zijn voorzien van druppelvorming. Dit zorgt ervoor dat het vlees als het ware zelf bedruppeld wordt zonder dat u het deksel van de pan af hoeft te halen. Op deze manier wordt het vlees heerlijk mals voorbereid.

Onderhoud van een gietijzer braadpan

Het afwassen van een gietijzeren braadpan kunt u het best met de hand doen. Om ervoor te zorgen dat uw pan niet oxideert, droog deze goed af na het afwassen. Daarnaast is het aan te raden om de pan af en toe in te vetten met olijfolie en deze flink te verhitten. Op deze manier zal uw braadpan niet kleven en blijft hij erg lang mooi. U kunt er ook voor kiezen om uw braadpan met een emaillen laag te kopen. Deze laag is gemaakt van gesmolten glas die de gietijzeren braadpan beschermt tegen roesten en zuren.

Koken met een gietijzeren braadpan

Gietijzeren braadpannen zijn goede tools voor de voorbereiding van bijvoorbeeld een heerlijke steak. Steaks hebben heel veel hitte nodig om goed te bakken. Doordat braadpannen van gietijzer goede warmtegeleiders zijn, houden zij ontzettend veel hitte vast waardoor het vlees snel gaart. Ook zijn deze pannen uitstekend voor het maken van stoofgerechten waar u meerdere dagen van kunt genieten. Het enige wat u hoeft te doen is het eten een middagje op het fornuis te laten pruttelen en u bent voor de rest van de week klaar. Makkelijk, economisch en tijdbesparend!

Verschillende merken

De beste gietijzeren braadpannen koopt u bij van 't Ende van verschillende merken en in verschillende kleuren. Zo verkopen wij bijvoorbeeld pannen van de kwalitatief hoogstaande merken Relance, Staub, BK Cookware en Küchenprofi. Het merk Relance maakt kwalitatief uitstekende pannen en is bekend om haar authentieke gietijzeren braadpannen serie Le Beausette. Ook zijn de Classique braadpannen van Relance zijn een absolute lust voor het oog in uw keuken.

Bestel uw braadpan online

Met een gietijzeren braadpan kunt u dus heerlijke maaltijden voorbereiden bereiden zonder veel moeite te doen! Heeft u de juiste braadpan uitgekozen? Voeg hem dan toe aan uw winkelkarretje. Hierna kunt u eenvoudig uw gloednieuwe gietijzeren braadpan online bij Van ’t Ende bestellen. Gratis verzending vanaf €60,-. U bent ook van harte welkom om uw producten bij onze winkel in Den Ham op te halen. Het is veilig om bij ons achteraf te betalen tot 14 dagen na uw aankoop. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk naar u opsturen. Bent u niet tevreden met uw braadpan? Na aankoop heeft u 30 bedenktijd om uw producten eenvoudig te retourneren. Heeft u nog meer vragen over één van onze producten? Neem contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar.