opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 40
€ 269
Merken
Voorraad

  Braadpannen bij van 't Ende

  Bij van 't Ende kunt u terecht voor diverse benodigdheden voor uw keuken, naast keukengerei koopt u bij ons ook een groot aanbod aan pannen, waaronder gietijzeren braadpannen van verschillende merken als Relance en BK. Braadpannen verkopen wij in verschillende series, bijvoorbeeld Le Beausette van Relance.

  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

  Gietijzeren braadpannen

  Een gietijzeren sudderpan is een absolute must in uw keuken, omdat een pan van gietijzer jaren lang mee gaat. Bovendien is gietijzer een uitstekende warmtegeleider waardoor de pan op lagere temperatuur langer heet blijft, dit is dus ook een zeer zuinige manier van koken. De binnenkant van de gietijzeren pannen uit de Le Beausette serie van Relance is voorzien van een sterke laag van emaille. Een ander voordeel aan een gietijzeren braadpan is het deksel, deze is namelijk voorzien van druppelvormen, hierdoor hoeft u het deksel niet op te tillen, omdat het hete stoom in de pan door de druppelvormen het vlees in uw pan als het ware zelf bedruppelt en er zo voor zorgt dat uw vlees lekker mals blijft.

  Verschillende merken

  Braadpannen van gietijzer koopt u bij van 't Ende van verschillende merken en in verschillende kleuren. Wij verkopen bijvoorbeeld pannen van de kwalitatief hoogstaande merken Relance, Fontignac, BK Cookware en Küchenprofi. Het merk Relance maakt kwalitatief uitstekende pannen en is bekend om haar authentieke braadpannen serie Le Beausette, maar ook de Classique braadpannen van Relance zijn een absolute lust voor het oog in uw keuken. Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod.

  Een braadpan met uitstraling

  Naast dat een braadpan een must is in uw keuken door haar goede prestaties, is een gietijzeren sudderpan uit een van onze stijlvolle series ook een stijlvolle aanvulling op uw keuken. U kunt bij ons namelijk terecht voor braadpannen met een zeer klassieke uitstraling, maar ook voor pannen met een moderne twist, bijvoorbeeld door een glazen deksel. Bovendien, verkopen wij pannen in mooie kleuren, zoals mat zwart of een klassieke rode kleur.

  Uw nieuwe gietijzeren pan koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan braadpannen van diverse merken als Fontignac en Relance
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit