Fotolijst frisco bay 15X20cm Wit
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Fotolijst frisco bay 30X30cm zilver
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Fotolijst frisco bay 15X20cm zilver
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar

Sfeer toevoegen aan je huis kan op verschillende manieren worden gedaan. Je kunt werken met sfeervolle elementen, maar het werkt ook goed om persoonlijkheid toe te voegen aan een ruimte. Door een fotolijst van hout aan te schaffen, combineer je deze twee mogelijkheden. In de fotolijst van hout plaats jij een foto van je familie en jou, of een foto die je hebt gemaakt op vakantie. Gasten zien de foto in de fotolijst van hout en zullen direct een beter beeld krijgen van wie jij bent, waardoor ze zich sneller welkom voelen. Wil jij een houten fotolijstje aanschaffen, dan ben je bij van ’t Ende aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel jouw lijstje gelijk!

Welke hout fotolijst voor mij?

De hout fotolijst komt in verschillende soorten voor. Allen voegen ze sfeer en warmte toe aan jouw woonkamer, maar allemaal net op een andere manier. Er wordt verschil gemaakt op de volgende aspecten:

  • Kleur: als jij ervan houdt om te spelen met kleuren in je woonkamer, kun de fotolijst van hout hier uitstekend voor gebruiken. Zo kies je voor een fotolijst van zwart hout, maar is het ook net zo goed mogelijk om voor een lichtere kleur te kiezen.
  • Type hout: als jij simpelweg een houtkleur prefereert, is er alsnog keuze in welk type hout jij wil. Zo is het mogelijk om een fotolijst van landelijk hout te kiezen, maar kun je ook voor iets robuusters gaan of juist iets subtielers.
  • Formaat: als laatste is het ook handig om na te denken over hoeveel foto’s jij in het lijstje wil plaatsen. Bij een fotolijstje denk je eigenlijk gelijk aan één foto, maar in ons assortiment zijn ook lijstjes beschikbaar waarin jij twee of vier foto’s weergeeft.

Het gebruik van hout in je woonkamer

Het toevoegen van een fotolijst van hout aan je woonkamer is een slimme manier om hout in je woonkamer te verwerken. Dit is een goede keuze, omdat hout een natuurlijk materiaal is dat van zichzelf warmte en gezelligheid uitstraalt: precies de sfeer die jij met je woonkamer wil uitstralen. Naast het fotolijst van hout in het zwart zijn er meerdere items waar jij een houten variant van kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een houten tafel, een houten kast of houten onderzetters voor het drinken. Hoe fijner de details, hoe minder duidelijk het voor gasten wordt dat je sfeer probeert te creëren, dus hoe natuurlijk dit gaat.

Fotolijst hout goedkoop bij van ’t Ende!

Ben jij van plan een fotolijst van hout goedkoop in huis aan te schaffen, dan hoef je niet verder te kijken dan van ’t Ende! In ons diverse assortiment vind jij gegarandeerd de perfecte fotolijst van hout, voor een lage prijs. Deze fotolijst is binnen tien dagen bij je, waardoor jij al heel snel de sfeer kunt toevoegen aan je woonkamer waar jij naar op zoek bent. Plaats je bestelling direct en denk alvast na over welke foto(‘s) jij in je fotolijst van hout wil plaatsen!