Pannenset 4 delig RVS BK Flow Cool Black
€165,00 Incl. btw
€136,36 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5 delig BK Conical Cool
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig BK Karaat+
€149,99 Incl. btw
€123,96 Excl. btw
Beschikbaar
4-Delige kookset BK Profiline
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset BK Flow cool 5 delig
€209,00 Incl. btw
€172,73 Excl. btw
Beschikbaar
4-Delige kookset BK Conical Cool
€159,00 Incl. btw
€131,41 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig Diamond Sola
€189,00 Incl. btw
€156,20 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4 delig BK Karaat+
€115,00 Incl. btw
€95,04 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-Delige BK Flow Cool
€164,99 Incl. btw
€136,36 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-delig BK Premium+
€149,00 Incl. btw
€123,14 Excl. btw
Beschikbaar

Kookset aanbiedingen met mooie korting bij Van ’t Ende

Heeft u een nieuwe pannenset nodig? Hier vindt u pannen van een hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. U vindt in onze webshop verschillende pannnensets in de aanbieding. Wij hebben verschillende soorten pannen, zo zijn er pannen voor gas, inductie, halogeen, electrische en keramische kookplaten. Denk aan een kookpan, braadpan, koekenpan, soeppan, kookpotten, pannekoekenpannen en nog veel meer. Wij verkopen bij Van ’t Ende onder andere merken als BK, Fissler, Silit, Zwilling, Sola, Elo, Tefal, Demeyere en Lagostina. Wilt u pannen kopen , dan bent u hier aan het goede adres.

Prachtige kookpannensets van goede kwaliteit

Bij Van ’t Ende verkopen we diverse kooksets voor optimaal gebruik in uw keuken. U kunt deze nieuwe pannensets in de aanbieding met grote korting aanschaffen. Bij Van ’t Ende vindt u diverse voordelige kooksets. Deze sets bestaan uit 4- tot 9-delen. Er zijn verschillende merken en series pannen die wij bij Van ’t Ende verkopen. Zo zijn er; Tefal kooksets, een Silit snelkookpan, een Zwilling pan, Brabantia pannensets, Demeyere pannen, Fissler pannenset, Sigg pannen, Rosle pannen, Sola pannen en Gero pannen. Ook hebben wij meerdere series van BK cookware waaronder; Conical de Luxe, Conical Cool, Conical Cool glas, Excellent, Profiline, Karaat, Wave, Precision, Q-linair Master en Premium +,

BK Q-linair Master

De pannensets uit de BK Q-linair serie zijn in alle opzichten slim in vorm en functie. Deze pannen hebben een extra hoge geborstelde roestvrij edelstalen body. De pannen lopen loodrecht omhoog en monden uit in een wijdere bovenrand. De BK Q-linair Master pannen zijn voorzien van een ingekapselde sandwichbodem. Deze bodem zorgt voor een perfecte warmteverdeling en een snelle opwarming door de gehele pan. De BK Q-linair Master is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. Q-linair Master pannen hebben een uniek afgietsysteem. Door het deksel een kwartslag te draaien blijft het deksel op zijn plaats. Hierdoor hoeft u het deksel niet vast te houden en kunt u veilig afgieten. Daarnaast heeft de Q-linair Master speciale handgrepen en stelen. Deze handgrepen en stelen zijn hoog geplaatst en zorgen ervoor dat de vuurvaste grepen minder snel heet zullen worden. Hierdoor blijft de pan veilig te hanteren gedurende het afgieten of verplaatsen. De hoge plaatsing van de handgrepen en stelen zorgt er tevens voor dat de pannen zeer compact te stapelen zijn. De pannen van deze serie zijn aan de binnenzijde voorzien van een maatverdeling die zeer nauwkeurig is. Hierdoor kunt u zonder maatbeker vloeistoffen afmeten. De pannen hebben extra hoogte zodat er meerdere porties tegelijkertijd gekookt kunnen worden.

BK Premium+

De pannenset BK Premium+ is trendy en daarnaast ook zeker practisch. Het is een robuste kookset van geborsteld edelstaal. De pan heeft glooiingen die opvallen en stevige geborstelde grepen en stelen. De kookpotten beschikken over een slimme afgietfunctie, waardoor ze nog makkelijker zijn in gebruik. Dit afgietsysteem is ook verwerkt in de BK Wave. Het deksel van de BK Premium+ heeft een brede rand. Hierbij heeft de ene zijde kleine en de andere zijde grote afgietgaatjes. Dit in combinatie met de speciale schenktuiten maakt het afgieten veiliger en eenvoudiger. Om het afgieten nog veiliger te maken hebben wij ook de BK Mr Gripper. Deze BK Mr Gripper is een multifunctionele hulp bij afgieten en verplaatsen van pannen. Dankzij de grip houdt deze BK Mr Gripper het deksel goed tegen. Ook is de BK Mr Gripper te gebruiken als onderzetter voor pannen. De BK Premium+ pannen zijn voorzien van een ingekapselde sandwichbodem. Deze bodem zorgt voor een perfecte warmteverdeling en een snelle opwarming door de gehele pan. De BK Premium + is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven.

BK Conical Deluxe

De BK Conical Deluxe maakt een prachtige combinatie van topkwaliteit en energiebesparing. De body van de pan is hoogglans gepolijst en loopt uit naar boven toe. De grepen en stelen zijn gegoten en tot in detail afgewerkt. Deze grepen en stelen zorgen voor een veilige grip tijdens het koken. Ook deze pannen zijn aan de binnenkant voorzien van een zeer handige maatverdeling. De BK Conical Deluxe serie bevat kookpannen, maar ook bak- en braadpannen van hoogwaardig roestvrij staal. Wat de BK Conical Deluxe pannen uniek maakt is dat ze zijn vervaardigd uit 3-ply. Dit is een unieke constructie van een laag aluminium tussen twee lagen roestvrij edelstaal. De 3-ply zorgt ervoor dat de pan snel opwarmt en dat de warmte gelijkmatig door de hele pan kan worden verdeeld. De pannen zijn hygiënisch in gebruik en kunnen in de vaatwasser.

Materiaal van deksels

Er zijn verschillende materialen deksels. Deze deksels zijn ook los te vinden op onze website. Zo zijn er stalen en glazen deksels. Het voordeel van een deksel van staal is dat staal een zeer duurzaam materiaal is. Deze deksels gaan lang mee en zijn makkelijk te reinigen. Deksels van gehard glas geven het voordeel dat het kookproces goed in de gaten te houden is zonder het deksel op te tillen. Hierdoor ontsnapt er geen onnodige warmte tijdens het koken, dat bespaard energie.

Materiaal van grepen en dekselknoppen

Ook de grepen en dekselknoppen van pannen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo zijn er grepen van kunstof en grepen van metaal. Kunstof grepen hebben een isolerende werking en geleiden daardoor minder warmte dan een metalen greep. Ook kunstof grepen kunnen wel warm worden. Dit komt doordat de warmte van de kookzone langs de bodem van de pan gaat en de grepen opwarmt. Kies daarom altijd het juiste formaat kookzone, zodat de vlam onder de bodem van de pan blijft. Wanneer de grepen of de dekselknop toch te heet zijn geworden kunt u altijd gebruik maken van de al eerder benoemde BK Mr Gripper. Met deze BK Mr Gripper kunt u de grepen en/of dekselknop stevig en met een goede grip vasthouden zonder last te hebben van de warmte.

Koop uw pannenset met korting bij Van ’t Ende

  • Bestel uw nieuwe pannenset nu bij Van ’t Ende
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!