opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 63
Merken
Voorraad

  Uw nieuwe peper- of zoutmolen bestelt u bij Van ’t Ende

  In onze online winkel vindt u een groot aanbod aan peper- en zoutmolens. Een goede peper- en zoutmolen zijn natuurlijk een absolute must in iedere keuken en daarom vindt u bij Van ’t Ende een zeer uitgebreid assortiment aan peper- en zoutstrooiers. Wij verkopen simpele molens maar ook zeer populaire molens, zoals de peper- en zoutmolens uit de Paris serie van Peugeot. De molens uit deze serie zijn van hoge kwaliteit en bovendien te verkrijgen in twee verschillende maten. Bovendien hebben wij ook molens in materialen als RVS.

  Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 40 (van de 40 artikelen). Resultaat:1

  Andere kruidenmolens

  Naast handige peper- en zoutmolens, verkopen wij ook diverse kruidenstrooiers van bekende topmerken. Naast peper- en zoutmolens kunt u bij ons ook terecht voor vanillemolens en molens voor het vermalen van nootmuskaat. Al onze molens en kruidenstrooiers zijn van degelijke kwaliteit en van merken als Gefu en Peugeot.

  Uw kruiden netjes opbergen

  Ook voor het opbergen van uw kruiden kunt u bij Van ’t Ende terecht. Bij ons vindt u online een uitgebreid aanbod aan kruidenrekjes in verschillende maten. Zo hebben wij 7-delige kruidenrekjes maar ook grotere, 17-delige kruidenrekjes voor het opbergen van uw kruiden. Naast kruidencarrousels verkopen wij ook special Spice stick cassettes, voor het efficiënt opbergen van uw kruiden.

  Bestel uw onderzetters nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw zout- en pepermolens nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!