Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor pannen in andere prijsklassen. Naast snelkookpannen en steelpannen koopt u bij ons ook pannenkoekenpannen, aspergepannen, hapjespannen, braadpannen, stoompannen, enzovoort.

Keukenhulpjes

Bij van ’t Ende vindt u zowel online als in onze winkel de handigste keukenhulpjes voor in uw keuken. U koopt bij ons verschillende hoogstaande merken als Brabantia, Mepal en BK, allemaal tegen een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor onder andere vleespincetten, pastatangen, gardes, soeplepels, pizzasnijders en natuurlijk serveertangen. Keukenhulpjes van Brabantia verkopen wij in twee verschillende series, namelijk Brabantia Profile en Brabantia Essential, beide collectie zijn stijlvol maar degelijk en passen in ieder interieur. In de collectie van Mepal keukenhulpen vindt u onder andere een handige knoflooksnijder, die uw knoflooktenen in een handomdraai fijn perst.

Maatbekers en maatscheppen

Een maatbeker is natuurlijk onmisbaar in uw keuken, daarom vindt u bij van ’t Ende een uitgebreid aanbod aan maatbekers en maatschepjes. U vindt bij ons maatbekers van glas en RVS, maar ook emaille maatbekers. Naast maatbekers verkopen wij ook maatscheppen, voor het afmeten van uw koffie hebben wij bijvoorbeeld speciale koffie maatschepjes. Naast het afmeten van koffie zijn maatschepjes ook uitermate geschikt voor het afmeten van ingrediënten tijdens het koken. Maatbekers en maatschepjes verkopen wij van merken als Cosy&Trendy, Krüger, Vitlab, Emsa, Relance en Ill Rotho.

Kookthermometers

Een thermometer is vaak een must tijdens het koken, omdat het handig is om de kerntemperatuur te kunnen meten als u bijvoorbeeld de perfecte steak wilt bereiden. Bij Van ’t Ende kunt u in onze webshop diverse thermometers vinden, bijvoorbeeld handige steakthermometers, maar ook thermometers voor u oven of vleesthermometers voor het meten van de temperatuur van uw vlees. Ook voor als u het perfecte stukje vlees wilt braden kunt u bij ons terecht voor handige digitale braadthermometers.

Bestel uw keukengerei bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan keukenbenodigdheden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service