Bunzlau Castle

Op zoek naar servies dat een vleugje elegantie en authenticiteit toevoegt aan uw eettafel? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Van ‘t Ende biedt een groot assortiment aan Bunzlau Castle servies. Het merk is herkenbaar door zijn ambachtelijke vakmanschap en tijdloze ontwerpen.

Over Bunzlau Castle servies

Het Bunzlau Castle servies wordt geproduceerd in het pittoreske Bunzlau, dat ligt in Polen. Het staat wereldwijd bekend om zijn unieke aardewerk en porselein. Wat dit serviesmerk zo bijzonder maakt, is de diepgewortelde traditie van handbeschilderd aardewerk. Dit wordt al generaties lang doorgegeven. Elk stuk servies is met de hand beschilderd door getalenteerde ambachtslieden, waardoor geen twee stukken exact hetzelfde zijn.

Ons assortiment Bunzlau Castle servies

Bunzlau Castle biedt een uitgebreide selectie serviesstukken die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Van ‘t Ende beschikt over verschillende collecties, waardoor er altijd een ontwerp tussen zit die past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Bij ons vindt u een breed assortiment van allerlei denkbare serviesstukken die in uw servieskast thuis horen. Van leuke extra’s zoals kaasfondues, botervloten en ovenschalen tot de essentiële producten voor een kopje thee: theepotten met bijbehorende rechauds, suikerpotten, melkkannetjes en theetipjes. Daarnaast bieden wij een ruime keuze uit verschillende mokken en borden.

Bunzlau Castle mokken

Elke Bunzlau Castle mok is met de hand beschilderd, waardoor elke mok uniek is. Ze zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en patronen, variërend van traditionele motieven tot moderne en eigentijdse creaties. De mokken van het Bunzlau Castle servies zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende dranken. Of u nu in de ochtend koffie drinkt, thee zet, warme chocolademelk serveert of geniet van een verfrissende sap: in ons assortiment vindt u verschillende groottes die perfect bij uw gewenste drankje passen. Een ander opvallend kenmerk van deze mokken is hun comfortabele handgreep. Ze liggen prettig in de hand en zijn ontworpen voor gemakkelijk gebruik, zelfs als de mok vol is met uw favoriete drank. De mokken van het Bunzlau Castle servies zijn duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn vaatwasmachinebestendig door het hoogwaardige aardewerk dat bestand is tegen warmte en slijtage. Hierdoor gaan de mokken jaren mee.

Bunzlau Castle borden

De borden vanuit het Bunzlau Castle servies zijn niet zomaar serviesstukken; ze zijn een kunstwerk op zich. Elk bord wordt met de handgemaakt en -beschilderd door getalenteerde ambachtslieden, wat zorgt voor originele serviesstukken. De aandacht voor detail en de zorgvuldigheid waarmee deze borden worden vervaardigd, maken ze tot een waardevolle toevoeging aan elke tafelsetting. Bovendien zijn de borden gemaakt van hetzelfde hoogwaardige aardewerk als dat van de mokken, waardoor óók dit Bunzlau Castle servies in de vaatwasser kan zonder dat ze hun schilderingen verliezen. De verschillende groottes van de borden zorgen ervoor dat er voor elk gerecht een passend Bunzlau Castle bord is. Van ontbijtborden tot dinerborden en desertborden. Daarnaast vindt u onder andere diepe borden in ons assortiment die perfect zijn voor soepen en gerechten met sauzen.

Bestel Bunzlau Castle servies bij Van ‘t Ende!

Houd onze website in de gaten voor een eventuele Bunzlau Castle servies outlet. Bestel eenvoudig uw servies van Bunzlau Castle via onze webshop. Naast onze webshop kunt u natuurlijk ook bij ons in de fysieke winkel terecht in Den Ham.