Cakeschaal 39x16cm met stolp
€22,99 Incl. btw
€19,00 Excl. btw
Beschikbaar
Taartstolp Rond Buffet 30cm
€26,99 Incl. btw
€22,31 Excl. btw
Beschikbaar
Kaasstolp dome fresh wit Rotho
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Cakedoos fresh wit Rotho
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Taartdoos prep & bake rechthoekig Emsa
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Vershoud/taartstolp 33 cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Serveerschaal/stolp met deksel
€44,99 Incl. btw
€37,18 Excl. btw
Beschikbaar
Taartdoos blauw Rotho Fresh
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar

Houd je van bakken en maak je regelmatig taarten? Dan heb je misschien soms een taartdoos nodig. Vooral als je een taart voor iemand anders maakt of je gaat een taart vervoeren, kan een taartdoos erg handig zijn. Je wilt natuurlijk niet dat de taart omvalt of geplet wordt wanneer je hem bewaart of vervoert; dit zou zonde zijn van al het bakken en decoreren!

Een goede taartdoos kunt u makkelijk bestellen bij van ’t Ende. Wij hebben een breed assortiment aan taartdozen voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een taartdoos met een handvat, die je dicht kan klikken? Wij hebben draagbare taartdozen in verschillende soorten en maten. Ook hebben wij taartdozen in mooie kleuren en met mooie decoratie, die erg mooi zijn voor een speciale gelegenheid. Daarnaast hebben we ook een groot aanbod aan taartdozen om je taart mee te presenteren. Deze zijn doorzichtig en bestaan uit een plateau met deksel, waar je je taart prachtig in kan laten zien. Er is dus genoeg keuze om jouw mooie taart te vervoeren of te bewaren!

Bestel je taartdoos nu bij van ’t Ende!

De perfecte taartdoos voor jou kan je bestellen bij van ’t Ende. Bestel je taartdoos op maandag voor 12.00 uur of op andere doordeweekse dagen voor 14.30 uur en hij wordt binnen 1 tot 3 werkdagen al bij jou thuis geleverd! Je bestelling wordt gratis bezorgd bij een bedrag vanaf 60 euro. Heb je vragen over een taartdoos of over welke je het beste kan kiezen? Wij geven je graag advies over de beste taartdoos voor jou!