Wanddroger WallFix met opbergbox Brabantia
€184,99 Incl. btw
€152,88 Excl. btw
Beschikbaar
Droogrek hangend Breda 7m
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
WallFix beschermhoes Black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Drooglijn 65 meter
€12,29 Incl. btw
€10,16 Excl. btw
Beschikbaar
Droogrek hangend 4,5 meter White
€38,99 Incl. btw
€32,22 Excl. btw
Beschikbaar
Wanddroogrek telegant plus 100 cm
€48,99 Incl. btw
€40,49 Excl. btw
Beschikbaar
Roldrooglijn 22 meter
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar

Een droogrekken hangend aan de muur, aan de deur of de radiator

Wij bieden u een ruim assortiment droogrekken van de beste merken voor de laagste prijs.

Hangend droogrek: praktisch en ruimtebesparend

Bent u op zoek naar een hangend droogrek voor aan de muur? Dan bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres. Wij hebben een breed en divers assortiment aan wanddroogrekken. In onze webwinkel vindt u meerdere populaire merken, zoals Artweger en Brabantia. Het droogrek hangend muur van Artweger is door middel van schroeven aan de muur te bevestigen. Voor elke muur hebben we een passend hangend droogrek. Geen ruimte aan de muur? Kijk dan eens naar een droogrek hangend aan deur.

Ook het droogrek hangend van Brabantia is een goede keuze. De Wallfix is in principe een vervanging voor een droogmolen. Ideaal als u niet over de ruimte beschikt om een droogmolen neer te zetten. Bovendien is dit droogrek hangend muur inklapbaar en staat zodoende nooit in de weg. Ook dit hangend droogrek bevestigt u door middel van schroeven aan een muur. De Wallfix heeft een drooglengte van 24 meter en is verkrijgbaar met een zonder opbergbox. De opbergbox is tevens los verkrijgbaar.

Kleine was? Ga voor een droogrek hangend aan deur

Ook voor een droogrek hangend aan deur kunt u terecht bij van ’t Ende. In ons assortiment vindt u meerdere soorten droogrekken voor aan de deur en de radiator. De droogrekken zijn bedoeld voor een kleine was of om bijvoorbeeld uw kleding voor de volgende dag alvast aan op te hangen. Beschikt u slechts over een kleine ruimte? Koop dan een inklapbaar hangend droogrek. Deze bergt u gemakkelijk op als u het droogrek tijdelijk niet nodig heeft.