Kookset 5-delig Comfort 3 Demeyere
€159,00 Incl. btw
€131,41 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5 delig Diverto 3 Demeyere
€249,00 Incl. btw
€205,79 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 3-delig Apollo 7 Demeyere
€349,00 Incl. btw
€288,43 Excl. btw
Beschikbaar
Pasta-inzet ø24cm Demeyere Intense 5
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan 24cm Demeyere Intense 5
€269,00 Incl. btw
€222,31 Excl. btw
Beschikbaar
Stoominzet ø24cm Demeyere Intense 5
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Stoominzet ø20cm Demeyere Intense 5
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 3 delige Demeyere Intense 5
€559,00 Incl. btw
€461,98 Excl. btw
Beschikbaar
Steelpan ø18cm Demeyere Intense 5
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan ø20cm Demeyere Intense 5
€219,00 Incl. btw
€180,99 Excl. btw
Beschikbaar

Demeyere pannenset

Pannen zijn onmisbaar in de keuken. Of u ze nou gebruikt voor het maken van een omelet of het braden van een groot stuk biefstuk. Bent u op zoek naar een pannenset met een hoge kwaliteit? Dan zijn demeyere pannensets precies wat u nodig heeft.

Waarom een pannenset van demeyere?

Pannensets van demeyere komen in sets van 2 of 3 pannen. Demeyere pannensets zijn gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt voor warmtegeleiding met behulp van de volgende warmtebronnen: inductie, gas keramisch, elektrische en halogeen. Deze pannen hebben een “cool-touch” greep, waardoor u uw handen niet zult branden tijdens het koken. Demeyere pannensets zijn krasbestendig en kunnen temperaturen houden van wel 250 °C.

Wij raden u aan om uw demeyere pannensets met de hand af te wassen voor een extra lange levensduur. Echter zijn de pannen geschikt voor de vaatwasser.

Eten bereiden met de demeyere pannensets

Eten bereiden met de demeyere pannensets is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze pannen hebben een licht gewicht, waardoor demeyere pannensets supervlot te hanteren zijn! U kunt er van alles inbakken: groentes, koteletten, zalm of tonijn of misschien wel een tosti. Deze pannen hebben een keramische antikleeflaag die krasbestendig is waardoor bakken en reinigen als vanzelf gaat. Het is aan te raden om kookaccessoires van hout of siliconen te gebruiken om beschadigingen te voorkomen. Demeyere pannensets zijn bijzonder geschikt voor het koken met inductieplaten, waardoor het avondeten nog nooit zo snel is bereid. Vooral wanneer u haast heeft is dat een voordeel!

Beschrijving van pannensets van demeyere

  • Aluminium bodem van 5 mm geeft een snelle warmtegeleiding
  • Gesmeed van aluminium, dus dikker en sterker
  • Goed voor jarenlange trouwe dienst op alle soorten kookplaten, inductie inbegrepen, tot 250°C. Niet gebruiken onder de grill en niet in flamberen.
  • Bakelieten greep: comfortabel en ergonomisch. Kan hitte verdragen van 150°C.
  • Kan in de vaatwasser, maar voor een langere levensduur wordt aangeraden om met de hand af te wassen

Soorten demeyere pannensets

Afhankelijk waar u uw nieuwe demeyere pannenset voor wilt gebruiken, heeft u de keus uit drie verschillende soorten pannensets. De antiaanbaklaag van deze pannensets is van verschillende materialen gemaakt, ieder met zijn eigen voordelen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een 3-delige kookpan set.

Bestel nu uw kookpannenset online

Met de demeyere pannensets kunt u dus heerlijke maaltijden bereiden zonder enige moeite! Heeft u de juiste pannenset uitgekozen? Voeg hem dan toe aan uw winkelkarretje. Hierna kunt u eenvoudig uw demeyere pannenset online bij Van ’t Ende bestellen. Gratis verzending vanaf €60,-. U bent ook van harte welkom om uw producten bij onze winkel in Den Ham op te halen. Het is veilig om bij ons achteraf te betalen tot 14 dagen na uw aankoop. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk naar u opsturen. Bent u niet tevreden met uw demeyere pannenset? Na aankoop heeft u 30 bedenktijd om uw producten eenvoudig te retourneren. Heeft u nog meer vragen over één van onze producten? Neem contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar.