Brabantia koopt u bij van ‘t Ende

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s van het merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor bijpassende afvalzakken, die precies in uw Brabantia afvalbak passen.

Brabantia afvalzakken

Van ’t Ende verkoopt ook de Perfect Fit Bags afvalzakken van Brabantia. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 3 tot en met 60 liter, en passen perfect in iedere pedaalemmer of afvalverzamelaar van Brabantia. De vuilnisbakzakken van Brabantia hebben verschillende letters voor verschillende maten, u vindt deze letters in het deksel van uw Brabantia afvalbak. De afvalzakken hebben een trekband sluiting waardoor u de afvalzakken ook gemakkelijk en hygiënisch kunt sluiten. Bovendien verkopen wij ook de biologisch afbreekbare afvalzak van Brabantia.

Afvalzakken van andere merken

Naast de Brabantia afvalzakken die precies in uw Brabantia Touch Bin passen, verkopen wij ook een ruim assortiment aan afvalzakken van diverse andere merken. Zo verkopen wij Dumil pedaalemmerzakken, geschikt voor vuilnisbakken van 25L. Maar ook als u opzoek bent naar vuilniszakken voor uw container bent u bij ons aan het juiste adres, wij verkopen namelijk de Dumil XXL Containerbags van 240L. Bovendien koopt u bij ons kleinere maten afvalzakjes voor in het vuilnisbakje in uw badkamer, bijvoorbeeld.

Biologisch afbreekbare afvalzakken

Omdat het voor veel mensen tegenwoordig steeds belangrijker is om op het milieu te letten, kunt u bij van ’t Ende ook terecht voor biologisch afbreekbare afvalzakken. Zo verkopen wij de Compostable Bags van Brabantia, met handige trekband die perfect in uw Brabantia afvalbak passen, maar ook afbreekbare vuilnisbakzakken van andere merken als Dumil.

Afvalzakken voor uw Brabantia afvalbak koopt u bij van ‘t Ende
  • Afvalzakken van verschillende merken in verschillende maten koopt u bij van ’t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit