opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 25
€ 50
Merken
Voorraad

  Professionele poffertjespannen bij Van ’t Ende

  Bent u opzoek naar een scherp geprijsde poffertjespan? Dan bent u bij Van ’t Ende aan het juiste adres. Er is natuurlijk niets zo lekker dan zelf uw poffertjes bakken, bij Van ’t Ende vindt u diverse poffertjespannen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor professionele pannen, gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat u de aller-lekkerste poffertjes op tafel kunt zetten.

  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

  Verschillende prijsklassen en materialen

  Bij Van ’t Ende vindt u poffertjespannen in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een pan met anti kleeflaag, maar ook voor een poffertjesplaat. Poffertjespannen zijn bij ons al te verkrijgen vanaf lage prijzen, maar als u professionele kwaliteit en de beste poffertjes wilt, dan is een gietijzeren poffertjesplaat precies wat u zoekt. Doordat de plaat gemaakt is van gietijzer, is de warmtegeleiding optimaal en krijgt u dus de perfecte poffertjes. Professionele poffertjesplaten vindt u bij Van ’t Ende in verschillende maten en kleuren.

  Geschikt voor verschillende warmtebronnen

  Wij verkopen poffertjespannen geschikt voor verschillende warmtebronnen. Zo is de poffertjespan met antikleeflaag enkel geschikt voor gas. Het professionele gietijzeren model is geschikt voor iedere warmtebron; gas, elektrisch, keramisch en inductie. Bovendien kan de gietijzeren poffertjespan zelfs gebruikt worden in de oven.

  Bestel uw poffertjespan of –plaat nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw poffertjespan nu bij Van ’t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!