Poffertjespan gietaluminium Patisse
€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
Beschikbaar

Professionele poffertjespannen bij Van ’t Ende

Bent u opzoek naar een scherp geprijsde poffertjespan? Dan bent u bij Van ’t Ende aan het juiste adres. Er is natuurlijk niets zo lekker dan zelf uw poffertjes bakken, bij Van ’t Ende vindt u diverse poffertjespannen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor professionele pannen, gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat u de aller-lekkerste poffertjes op tafel kunt zetten.

Verschillende prijsklassen en materialen

Bij Van ’t Ende vindt u poffertjespannen in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor een pan met anti kleeflaag, maar ook voor een poffertjesplaat. Poffertjespannen zijn bij ons al te verkrijgen vanaf lage prijzen, maar als u professionele kwaliteit en de beste poffertjes wilt, dan is een gietijzeren poffertjesplaat precies wat u zoekt. Doordat de plaat gemaakt is van gietijzer, is de warmtegeleiding optimaal en krijgt u dus de perfecte poffertjes. Professionele poffertjesplaten vindt u bij Van ’t Ende in verschillende maten en kleuren.

Geschikt voor verschillende warmtebronnen

Wij verkopen poffertjespannen geschikt voor verschillende warmtebronnen. Zo is de poffertjespan met antikleeflaag enkel geschikt voor gas. Het professionele gietijzeren model is geschikt voor iedere warmtebron; gas, elektrisch, keramisch en inductie. Bovendien kan de gietijzeren poffertjespan zelfs gebruikt worden in de oven.

Bestel uw poffertjespan of –plaat nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw poffertjespan nu bij Van ’t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!