Tafelkleden

Tafelkleden bij van ‘t Ende

Een tafelkleed is een absolute must voor op uw eettafel, daarom verkopen wij bij van ’t Ende zowel in onze winkel als online een zeer uitgebreid aanbod aan tafelzeilen. Zo vindt u bij ons kant en klare tafelzeilen van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, maar ook tafelkleden die u op de door u gewenste maat kan bestellen. Naast dat wij tafelzeilen voor binnen verkopen, kunt u bij ons ook terecht voor tafelkleden geschikt voor op uw tuintafel of speciale tafelkleden voor het beschermen van uw tafel.

Wicotex

Veel van de door ons verkochte tafelkleden zijn van het merk Wicotex. Wicotex is een textiel groothandel die kwalitatief hoogstaande producten levert. Neem bijvoorbeeld de transparante tafelkleden van het merk, deze zijn gemaakt van 100% PVC en bovendien vlek-en waterbestendig. Daarnaast zijn de transparante tafelkleden te verkrijgen in verschillende diktes, uiteenlopend van 0.20 millimeter tot 2 millimeter. Neem een kijkje in onze webshop voor het hele assortiment aan tafelkleden van Wicotex en andere merken.

Voor ieder wat wils

Naast dat wij tafelkleden verkopen van de beste en sterkste materialen, heeft u bij ons ook nog eens een hele ruime keuze. Onze op uw maat verkrijgbare tafelkleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Bovendien, verkopen wij zowel PVC als gecoate tafelkleden. Ook kunt u bij ons terecht voor kant en klare tafelkleden, deze zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren en voor zowel ronde als vierkante tafels. Naast dat wij tafelkleden verkopen voor binnen, kunt u bij ons ook terecht voor speciale tafelkleden voor buiten.

Scherpe prijzen

Zowel in onze winkel als webshop verkopen wij onze tafelkleden tegen de scherpste prijzen. Tafelkleden zijn te verkrijgen vanaf een halve meter. Bovendien, kunt u bij ons terecht als u geïnteresseerd bent in een volledige rol tafelzeil, bijvoorbeeld handig als u opzoek bent naar tafelbekleding voor in uw bedrijfskantine of restaurant.

Uw nieuwe tafelzeil vindt u bij van ‘t Ende
  • Uw tafelzeil koopt u bij van ’t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit