opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 60
Merken
Voorraad

  Houten artikelen bij van 't Ende

  Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim aanbod aan prachtige houten gebruiksproducten. Van messenhouders tot etagères en snijplanken, het is bij ons allemaal te verkrijgen in de mooiste houtsoorten. Naast producten van teakhout, verkopen wij ook artikelen van het sterke en bovendien duurzame bamboehout. Neem een kijkje in de categorie hout op onze webshop voor ons uiteenlopende aanbod aan houten keukenartikelen.

  Artikel 1 tot 40 (van de 49 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 49 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Bamboehout

  Bamboehout behoort tot de hardste houtsoorten en is daarom een zeer duurzaam materiaal. Een andere reden voor duurzaamheid van bamboe is het feit dat bamboe vele malen sneller groeit dan andere houtsoorten, bamboe is in feite zelfs geen houtsoort, maar een grassoort. Bij van 't Ende koopt u verschillende producten van bamboe, onder meer flessenrekken, messenblokken en snijplanken.

  Hapjesplanken en serveerplanken

  Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan hapjesplanken en serveerplanken van diverse afmetingen. Een houten serveerplateau is zeer geschikt voor als u hapjes, verschillende soorten kaas of een maaltijd op een mooie manier wilt presenteren. Serveerplanken zijn bij ons zowel beschikbaar in het rond als in het vierkant. Een andere manier om een hapjesplank van een mooie houtsoort te gebruiken is door de serveerplank te gebruiken ter decoratie, dit kunt u doen door er bijvoorbeeld kaarsen op te zetten.

  Andere houten artikelen voor in uw keuken en in huis

  Naast hapjesplanken en serveerplateaus van verschillende houtsoorten als bamboehout, olijfhout, mangohout en acaciahout, verkopen wij nog een veel groter aanbod aan houten keukenartikelen. Zo vindt u bij ons een houten buffettoren, een houten keukentrolley en een vijzel gemaakt van bamboehout, maar ook voor houten dienbladen of voorraadrekken kunt u bij van 't Ende terecht, daar komt bij dat onze houten gebruiksproducten ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn. Neem dus snel een kijkje op onze webshop of in onze winkel en ontdek onze aanbod aan houten artikelen.

  Houten keukenartikelen bij van 't Ende
  • Breed aanbod aan producten van verschillende houtsoorten bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service