Koken & Eten

Koken & Eten

Onze webshop is de webshop voor al uw keukenaccessoires. Alles wat u nodig bent in uw keuken vindt u bij van ’t Ende. Zowel online als in onze winkel kunt u terecht voor een altijd up to date ruim assortiment aan keukenartikelen, waaronder pannensets, elektrische apparatuur en diverse glazensets en eetserviezen.

Koken, bakken en braden

In uw keuken zijn goede, degelijke pannen natuurlijk een must, bij van ’t Ende begrijpen we dit als geen ander en bieden wij daarom een ruim assortiment aan verscheidene merken aan. U vindt bij ons bijvoorbeeld de mooie pannen van het Italiaanse merk Lagostina, maar ook de betaalbare, kwalitatief uitstekende pannen van het betrouwbare merk BK. Naast losse braadpannen, aspergepannen, pannenkoekenpannen, stoompannen, enzovoort, kunt u bij ons ook terecht voor pannensets.

Natuurlijk mag het in uw keuken ook niet ontbreken aan mooi, kwalitatief bestek, daarom bieden wij u een ruime keuze aan los bestek, besteksets en diverse cassettes van de mooiste merken. Wij verkopen bestek van onder meer Sola, BK, Keltum en Young.

Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor baraccessoires en keukentextiel, vooral het keukentextiel van Jorzolino staat bekend om haar hoogstaande kwaliteit. Naast theedoeken, schorten, pannenlappen en vaatdoeken heeft van ’t Ende ook andere nuttige accessoires voor in uw keuken, bijvoorbeeld kookboeken en keukengerei. Keukenhulpjes als scheplepels, opscheptangen, hamburgerperzen, vleestangen en pollepels verkopen wij van onder andere Brabantia en Mepal.

Elektrische apparaten

Opzoek naar een nieuwe friteuse? Ook deze vindt u in onze webshop. Wij verkopen friteuses en airfryers in verschillend prijsklasses van merken als Tefal, Phillips, Princess en Domo. Naast friteuses kunt u bij ons online ook terecht voor andere elektrische apparaten voor in de keuken. Zo verkopen wij ook barbecues, koffiezetapparaten, waterkokers en diverse snijmachines.

Glas, porselein en aardewerk

Natuurlijk verkopen wij naast pannen, bestek en diverse keukenaccessoires ook glazensets en eetserviezen. Eetserviezen verkopen wij in verschillende stijlen van hoogstaande merken als Yong en Boerenbont. Naast servies van porselein, glas en aardewerk, verkopen wij ook wegwerpservies, handig voor tijdens het barbecueën of voor op de camping!

Alles voor in uw keuken vindt u bij van ’t Ende!
  • Ruime keuze aan keukenartikelen
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service