Horgaas Antraciet 130X150cm
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Horgaas Wit 100X130cm
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Horgaas Antraciet 100X130cm
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Horgaas Wit 130X150cm
€5,79 Incl. btw
€4,79 Excl. btw
Beschikbaar

Vliegengordijnen bij van 't Ende

In de zomermaanden biedt een vliegengordijn uitkomst tegen insecten. Onze vliegengordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit, van merken als Torresol en Wicotex. Naast praktische lamellen verkopen wij onder andere kattenstaart vliegengordijnen, PVC vliegengordijnen en vliegengordijnen van hulzen. Daarnaast is het mogelijk om uw vliegengordijn aan te passen naar eigen wens, neem nou een hulzen gordijn met unieke print van een duif of zwaluw. Bovendien zijn onze vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende maten, dus altijd passend voor uw deur.

Lamellen met magneetstrip

Bij van 't Ende heeft u keuze uit verschillend soorten vliegengordijnen. Wanneer u opzoek bent naar een snelle, praktische oplossing dan zijn de lamellen deurgordijnen met magneetstrip zeker een uitkomst voor u. Lamellen koopt u bij ons in verschillende maten en van merken als ProGarden, Windhager en Torresol. Torresol staat bekend om haar vliegengordijnen van degelijke kwaliteit.

Diverse merken

Deurgordijnen met magneetstrip vindt u in zowel onze webshop als winkel in Den Ham van diverse merken. Hierdoor, is er bij ons altijd wel een vliegengordijn te vinden dat aan uw wensen voldoet. Het voordeel van een vliegengordijn met magneetstrip is dat het gordijn automatisch sluit, bijvoorbeeld als u of uw huisdier er doorheen loopt. Lamellen verkopen wij van merken als Torresol en Windhager, neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod.

Horgaas

Naast dat u bij ons diverse soorten vliegengordijnen kunt kopen, van PVC tot kattenstaarten, verkopen wij ook horgaas dat u gemakkelijk voor uw raam kunt bevestigen. Horgaas kan worden bevestigd met zelfklevend klittenband en is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Horgaas van Windhager is een goedkope, snelle en simpele oplossing.

Ruim assortiment aan lamellen
  • Uw vliegengordijn koopt u nu gemakkelijk online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit