1 Greep pan BK Karaat nieuw model met 1 schroef 20 cm
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Niet beschikbaar
1 Greep pan BK Karaat nieuw model met 1 schroef 18 cm
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Niet beschikbaar
Dekselknop BK Karaat nieuw model 16 tot 24 cm (997)
€4,00 Incl. btw
€3,31 Excl. btw
Niet beschikbaar
Fluitketel 24cm 2,5L BK Karaat+
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpandeksel 20 cm BK Karaat
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm BK Karaat+
€64,99 Incl. btw
€53,71 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan 18cm Bk Karaat+
€48,99 Incl. btw
€40,49 Excl. btw
Beschikbaar

Het is misschien wel de meest iconische pan die BK op de markt heeft gebracht: de BK Karaat pannen. De BK Karaat pannen zijn gemaakt van een mooi roestvrij edelstaal, die gecontrasteerd worden met de deksel die er bovenop past. Overigens zien de BK Karaat pannen er niet alleen geweldig uit, ze functioneren ook nog eens perfect! Wilt u dit zo snel mogelijk ervaren, plaats de bestelling van uw BK Karaat pannen dan gelijk bij van ’t Ende!

BK Karaat pannenset

De BK Karaat pannen komen in veel verschillende soorten voor, maar hoeven niet allemaal los van elkaar aangeschaft te worden. Op onze website vindt u namelijk ook de BK Karaat pannenset. Deze bestaan uit vijf verschillende pannen van BK Karaat, die er gezamenlijk voor zorgen dat u geen pan meer zult missen in uw keuken. De pannen die u in deze set ontvangt, zijn:

  • Drie kookpannen in verschillende formaten
  • Een steelpan
  • Een soeppan

Door te kiezen voor een pannenset in plaats van losse BK Karaat pannen, bespaart u op de prijs, omdat een pannenset over het algemeen een stuk voordeliger is. Wilt u nog meer voordeel ervaren, dan raden we aan de BK pannen Karaat aanbieding goed in de gaten te houden, aangezien deze kookpannen hier voor de scherpste prijs worden aangeboden.

BK Karaat+ pannen

Wilt u nog een schepje kwaliteit bovenop de al goede BK Karaat pannen gooien, dan kiest u voor de BK Karaat+ pannen. Het grootste voordeel van deze pannen zit hem in de grepen van de pan, aangezien deze niet heet worden. Dit betekent dat u de pan eenvoudig kunt gebruiken en kunt verplaatsen, bijvoorbeeld om af te gieten, zonder dat u bang moet zijn om u te branden.

Daarnaast zijn de BK pannen karaat ook voorzien van een ander mooi voordeel, een voordeel dat gelijk in het oog springt. De pannen zien er namelijk fantastisch uit! Nu is dit op zich fijn, maar geen reden om een pan aan te schaffen. Toch is het design van de BK Karaat pannen wel belangrijk, aangezien het er tegelijkertijd voor zorgt dat de pannen goed functioneren. Het roestvrije edelstaal maakt een evenredige warmteverspreiding door de hele pan mogelijk, met een methode die de sandwichbodem wordt genoemd. Uw gerechten zullen dus lekker gaar zijn!

BK Karaat pannen kopen bij van ’t Ende!

Heeft u de perfecte BK Karaat pannen gevonden, dan is het tijd om uw bestelling af te ronden! Of u nu kiest voor een gehele pannenset of losse BK karaat pannen, we zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Wilt u zeker weten wanneer u de bestelling ongeveer kunt verwachten, controleer dan de beschikbaarheid van uw gekozen product op de productpagina.

Met de BK Karaat pannen zult u de lekkerste maaltijden op tafel zetten. Kiest u voor een lekkere Italiaanse pasta, of gaat u voor een ouderwetse Nederlandse stamppot?