Keltum los bestek

Keltum bij van 't Ende

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan los bestek en diverse besteksets van het merk Keltum. Het merk Keltum is opgericht door BV Van Kempen en Begeer, één van de oudste bestekfabrikanten van Nederland. Keltum's bestek is gemaakt van hoogglans gepolijst zilverwit 18/10 edelstaal. Neem een kijkje in onze webshop, of kom langs in onze winkel voor het complete aanbod aan cassettes en los bestek.

Scherpe messen

Keltum messen hebben een zogenaamd 'holheft' dit houd in dat het lemmet van het mes van een andere staalsoort is gemaakt, het zogenaamde 'lemmet staal' dit lemmet staal kan dan ook scherper worden geslepen en blijft bij het gebruik ook veel langer scherp dan de zogenaamde 'monobloc' messen deze bestaan volledig uit 18/10 Chroom-Nikkelstaal. Zo heeft u altijd scherpe messen op uw keukentafel liggen.

Keltum los bestek

Naast dat u bij ons terecht kunt voor diverse Keltum bestekcassettes, verkopen wij ook los bestek van het merk. Het kopen van los bestek is handig als u uw huidige cassette of set wilt aanvullen, bijvoorbeeld als u een onderdeel van het bestek bent kwijt geraakt. Bovendien is het aanschaffen van los bestek handig wanneer het voor u niet nodig is een complete cassette of set aan te schaffen. Keltum los bestek koopt u bij ons in de series Jive, Branding, Hollands Glad, Haags Lofje, Kiki, Tango, Concerto, Bries, Puur, Puntfilet en Prinses.

Verzilverd bestek

Naast besteksets en los bestek in de 18/10 chroom nikkelstaal verhouding koopt u bij van 't Ende ook verzilverde besteksets en los bestek, bijvoorbeeld van het merk Keltum. In de categorie verzilverde besteksets verkopen wij de serie Haags Lofje van Keltum, van Haags Lofje is ook los bestek te verkrijgen. Het bestek uit deze serie staat bekend om haar klassieke, ronde vormen en de elegante gelaagde brug in het mes. Haags Lofje van Keltum is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en verzilverd op basis 100.

Bestel uw losse Keltum bestek nu bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan bestek
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service