Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor diverse bar accessoires, bijvoorbeeld de handige kurkentrekkers van Brabantia.

Baraccessoires en horecabenodigdheden

Bij van ’t Ende kunt u zowel in onze webshop als winkel terecht voor praktische barbenodigdheden als cocktailstampers en ijsemmers. Naast deze benodigdheden hebben wij ook een ruim aanbod aan flesafsluiters en handige vacuüm afsluitdoppen om uw wijn goed te houden. De vacuümdoppen gebruikt u in combinatie met een vacuümpomp, dit is de perfecte manier om uw wijn goed te bewaren. Naast doppen om uw favoriete fles wijn goed af te sluiten, verkopen wij ook digitale wijnthermometers om ervoor te zorgen dat u uw wijn nooit meer te warm op tafel zet.

Flesopeners en kurkentrekkers

Naast horecabenodigdheden als ijsemmers en cocktailstampers, verkopen wij ook handige flesopeners en kurkentrekkers. Wij verkopen deze van betrouwbare merken als onder andere Brabantia. Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod.

Glasdragers

Glasdragers zijn natuurlijk een uitkomst voor een feestje, daarom vindt u in onze webshop een ruim assortiment aan glasdragers. Wij verkopen glasdragers voor flesjes, maar ook bierlatten en glasdragers voor kleinere borrels.

Bestel uw baraccessoires bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan horecabenodigdheden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service