Deksel glas 18cm Spring Finesse2+
€32,00 Incl. btw
€26,45 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan 20cm hoog Spring Finesse2+
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Wok 30cm met glas deksel Spring Finesse2+
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Beschikbaar
Sauteuse 20cm Spring Finesse
€99,00 Incl. btw
€81,82 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan 24cm laag Spring Finesse2+
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan 20cm laag Spring Finesse2+
€129,00 Incl. btw
€106,61 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpan 16cm laag Spring Finesse2+
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel glas 30cm Spring Finesse2+
€40,00 Incl. btw
€33,06 Excl. btw
Beschikbaar

Spring Finesse2+

Met de pannen van Spring Finesse haalt u hoogwaardige kwaliteit in huis. Deze pannen zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van fijnproevers te voldoen. Of u nu een professional bent of gewoon thuis heerlijke maaltijden wilt bereiden, met Spring Finesse maakt u de perfecte gerechten.

Spring Finesse2+ pan

De Spring Finesse pan is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een dikke bodem die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De pan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen. De pan is voorzien van een glazen deksel waardoor u het kookproces gemakkelijk in de gaten kunt houden. Bovendien heeft de pan een handige schenktuit en hittebestendige handgrepen, zodat u de pan veilig kunt vastpakken. Koken is nog nooit zo makkelijk geweest met deze pannen.

Koken met Spring Finesse

Met de Spring Finesse pan kunt u gemakkelijk de meest uiteenlopende gerechten bereiden. Door de gelijkmatige warmteverdeling kunt u gerechten gelijkmatig garen en behouden ze hun smaak en textuur. De pan is ideaal voor het bereiden van stoofschotels, soepen, sauzen en nog veel meer. Ook kunt u, dankzij de handige schenktuit, gemakkelijk sauzen en soepen uitschenken zonder te morsen. En dankzij de hittebestendige handgrepen kunt u de pan gemakkelijk verplaatsen, zelfs als deze heet is. Koken wordt u op deze manier alleen maar makkelijker gemaakt. Koken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, met de juiste pannen maakt u de lekkerste gerechten.

Juiste koop

Als u op zoek bent naar een pan van hoge kwaliteit die voldoet aan de hoogste eisen van fijnproevers, dan is de Spring Finesse pan de perfecte keuze! Deze pan is duurzaam, gemakkelijk in gebruik en geschikt voor alle soorten warmtebronnen. Met de Spring Finesse pan kunt u de meest uiteenlopende gerechten bereiden en genieten van heerlijke maaltijden.