opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 30
Merken
Voorraad

  Wekkers bij van 't Ende

  Op zoek naar een nieuwe wekker? Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan wekkers, van analoog tot digitaal we hebben het allemaal. Wekkers koopt u bij ons van diverse merken in een uiteenlopende prijsklasse, bent u bijvoorbeeld opzoek naar een simpele analoge wekker dan koopt u deze bij ons, maar ook voor een digitale uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop voor het complete aanbod aan wekkers.

  Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

  Een simpele wekker

  Wilt u een wekker die u enkel wekt, zonder andere poespas? Dan bent u waarschijnlijk opzoek naar een analoge wekkerklok. Een analoge wekker is een simpel wekkerklokje met een alarmfunctie en snooze functie, sommige modellen hebben bovendien een lichtfunctie, zo kunt u ook in het donker gemakkelijk de tijd op het klokje van de wekker bekijken. Analoge wekkers koopt u bij ons van de merken Balance, Segnale, Mebus en Xiron.

  Wekkerradio's

  Op zoek naar een meer uitgebreide wekker, die digitaal de tijd aangeeft? Dan is een wekkerradio wellicht wat voor u. Van 't Ende verkoopt een ruim assortiment aan diverse wekkers, waaronder wekkerradio's. Met een wekkerradio op uw nachtkastje wordt u voortaan wakker met uw favoriete radiozender, in plaats van het alarm van een standaard wekker. Bovendien, is het bij ons mogelijk wekkerradio's met een speciaal groot display te kopen. Wekkerradio's koopt u bij ons van de merken Salora, en Audiosonic.

  Radiogestuurde wekkers

  Het voordeel van een radiogestuurde wekker is dat de klok van de wekker altijd op tijd loopt. Houdt u dus niet van te laat komen? Dan is en radiogestuurde wekkerklok wat voor u. Een radiografische wekker wordt aangestuurd door het zogenoemde DCF-signaal vanuit de atoomklok in Frankfurt. Een radiocontrol wekker koopt u bij ons van het merk Balance, deze heeft tevens een functie die de temperatuur, dag en datum aangeeft, een zeer complete wekker voor op uw nachtkastje dus!

  Uw digitale of analoge wekker bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan wekkers van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service