Kookpandeksel 18cm BK Premium+
€17,99 Incl. btw
€14,87 Excl. btw
Niet beschikbaar
Kookpandeksel 16cm BK Q-Linair Master Glas
€20,99 Incl. btw
€17,35 Excl. btw
Niet beschikbaar
Kookpandeksel 20 cm BK Karaat
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel voor BK Snelkookpan 22cm Matt
€31,99 Incl. btw
€26,44 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpandeksel 18 cm BK Q-Linair Master
€19,00 Incl. btw
€15,70 Excl. btw
Beschikbaar
Kookpandeksel 20 cm BK Q-Linair Master
€22,99 Incl. btw
€19,00 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel 16cm Accademia Lagofusion
€35,99 Incl. btw
€29,74 Excl. btw
Beschikbaar
Deksel BK Snelkookpan 22 cm glanzend
€31,99 Incl. btw
€26,44 Excl. btw
Beschikbaar

Kookpan deksels

Ieder potje heeft z’n deksel, maar iedere pan ook! Bij van ’t Ende weten we dit maar al te goed, aangezien je hier een deksel voor elke kookpan vindt. Een deksel voor je kookpan lijkt misschien niet als een onmisbaar onderdeel, maar als jij wil genieten van écht goed gekookte maaltijden, raden wij dit toch zeker aan. We vertellen je graag meer over het nut van een deksel op je kookpan. Lees snel meer, of schaf de jouwe gelijk aan uit ons assortiment!

Welke deksel voor kookpan?

Als jij geïnteresseerd bent om een deksel voor je kookpan te kopen, is het natuurlijk fijn om te weten welke deksel je moet hebben. In het brede assortiment van ons vind je namelijk zo veel deksels, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is het vinden van de juiste deksel voor jouw kookpan vrij gemakkelijk. Je begint met kijken welk formaat jouw pan heeft: je zult snel zien dat veel formaten te groot of te klein zijn, aangezien je een deksel wil die perfect op jouw kookpan past. Nadat je dit gegeven hebt, is de selectie aan deksels gelijk een stuk kleiner. Nu is het enkel kiezen op voorkeur: ga jij voor een glazen deksel of kies je toch voor een massieve variant?

Wel of geen deksel op mijn pan?

De vraag die veel mensen hebben is wanneer ze wel of geen deksel op de pan moeten gebruiken. We leggen graag voor je uit wat het verschil tussen de twee is, maar vinden het vooraf wel belangrijk te benoemen dat door een deksel voor je kookpan te kopen jij de keuze behoudt. Doe je dit niet, dan kun je enkel koken zonder deksel.

  • Koken met deksel: wanneer je kookt met een deksel zorg je ervoor dat je de warmte binnen de pan houdt. Opstijgende warmte keert terug in de pan, waardoor jouw gerechten sneller koken. Hierdoor hoef je minder gas te gebruiken om je maaltijden warm te krijgen en krijg je lekkere malse maaltijden.
  • Koken zonder deksel: voor sommige gerechten is het ook juist lekker om een krokante buitenkant te krijgen, met een wat zachtere binnenkant. Dit bereik je door te koken zonder deksel. De warmte stijgt op, waardoor het minder snel naar binnen trekt. Dit is vooral lekker voor vlees, maar kan ook lekker zijn in veel andere gerechten.

Deksel voor kookpan kopen bij van ‘t Ende!

Hou jij van flexibiliteit tijdens het koken, dan is een deksel voor je kookpan kopen een slimme keuze. Natuurlijk hoef je deze deksel voor je kookpan niet altijd te gebruiken, maar de keuze is er altijd. Als jij de perfecte deksel wil, is van ‘t Ende jouw partner! Bij ons vind je de perfecte deksel voor elke pan, waardoor jij alle gerechten kan maken op de exacte wijze die jij wil. Ontvang je graag advies over welke deksel het beste past bij jouw wens, neem dan contact met ons op! We voorzien je graag van de nodige antwoorden.