opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het mooiste keukentextiel. Wij verkopen hoogstaande keukendoeken en theedoeken in verschillende kleuren en met verschillende dessins. Bovendien is het bij van ’t Ende mogelijk om uw Jorzolino keukentextiel in sets te kopen, zo past uw keukentextiel mooi bij elkaar.

Elias en Jorzolino bij van ’t Ende

Heeft u genoeg van die saaie gele vaatdoekjes en de traditionele geblokte theedoeken? Besteld dan het vrolijk gekleurde Elias en Jorzolino textiel bij van ’t Ende. Elias en Jorzolino hebben niet alleen gestreept en geblokt textiel in hun assortiment, maar ook theedoeken met unieke, elegante prints en kleurvakken. Naast speelse primaire kleuren, kunt u bij Elias en Jorzolino ook terecht voor stijlvol beige, grijs en zwart textiel. Bovendien haalt u met keukentextiel van van ’t Ende altijd kwaliteit in huis, Jorzolino staat namelijk bekend om haar zeer hoogstaande materialen en duurzaamheid.

Keukentextiel passend bij uw keuken

Met textiel dat past bij de verdere inrichting van uw keuken maakt u uw keuken echt af. Bij van ’t Ende heeft u ruim de keuze uit keukendoeken, theedoeken, schorten ovenwanten en vaatdoekjes van diverse merken. Naast het bekende en hoogstaande Elias en Jorzolino leveren wij namelijk ook keuken- en theedoeken van merken als Excellent Houseware.

Tafelkleden

Een andere must voor in uw keuken, of liever uw keukentafel is een tafelkleed, bij van ’t Ende vindt u tafelzeilen in verschillende kleuren en met verschillende printen. Naast tafelkleden voor binnen hebben wij ook sterkere tafelkleden die zeer geschikt zijn voor buiten. Neem nou het buiten tafelkleed Margherita van Wicotex, dit tafelzeil is gemaakt van vinyl en polyester waardoor het tafelkleed water- en weerbestendig is.

Bestel uw keukentextiel bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan thee- en keukendoeken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service