Vleesthermometer Digitaal
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Koelkast / diepvries thermometer
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Kookthermometer - suikerthermometer
€17,99 Incl. btw
€14,87 Excl. btw
Beschikbaar
Digitale braadthermometer
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Thermometer met Timer Digitaal
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Kookthermometer Digitaal
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Braadthermometer Digitaal Prof
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Braad Oventhermometer Analoog
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Inmaakthermometer 45 tot 115 graden
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar

Diverse kookthermometers online bij Van ’t Ende

Een kookthermometer is vaak een must tijdens het koken, omdat het handig is om de kerntemperatuur te kunnen meten als u bijvoorbeeld de perfecte steak wilt bereiden. Bij Van ’t Ende kunt u in de webshop diverse thermometers vinden, bijvoorbeeld handige steakthermometers, maar ook thermometers voor uw oven. Met de speciale vleesthermometers kunt u de temperatuur ban uw vlees precies meten. Ook voor het braden van het perfecte stuk vlees kunt u bij ons terecht voor handige digitale braadthermometers.

Soorten thermometers: van digitale kookthermometer tot suiker thermometer

Het gebruik van een kookthermometer is cruciaal tijdens het koken. Met een kook thermometer kunt u snel en gemakkelijk de kerntemperatuur meten. Is het van belang dat een gerecht op een bepaalde temperatuur wordt bereid? Plaats de kookthermometer in het gerecht en u ziet direct de actuele temperatuur.

Bij van ’t Ende kunt u terecht voor diverse soorten thermometers voor in de keuken. Denk aan handige steakthermometers, maar ook thermometers voor uw oven, thermometers om de temperatuur van gesmolten suiker mee op te nemen of vleesthermometers voor het meten van de temperatuur van uw vlees. Wilt u het perfecte stukje vlees braden? Scoor dan een digitale braadthermometer in onze webshop. Om karamel te maken moet de suiker bijvoorbeeld op een bepaalde temperatuur zijn. Dit kunt natuurlijk gokken, maar de kans dat het aanbrandt is dan groot. Gebruik in dit geval een van onze handige kookthermometers om aanbranden te voorkomen.

Altijd op de hoogte van de koelkasttemperatuur

Niet alle koelkasten en vriezers zijn voorzien van een digitale thermometer. Om te weten of de koelkast het nog naar behoren doet, kunt u gebruik maken van een van onze koelkast en diepvries thermometers. Deze hangt u in de koelkast en zo kunt u op elk moment zien hoe koud de koelkast of de diepvries is. Zeker bij oudere koelkasten en vriezers is dit verstandig om te doen. Defecten die niet op het eerste gezicht te zien zijn, kunnen namelijk geconstateerd worden doordat de temperatuur in de koelkast te hoog wordt.

De beste kookthermometer koopt u bij van ’t Ende

Een kookthermometer kopen doet u natuurlijk bij van ’t Ende. Voor de aanschaf van een thermometer is het belangrijk om te bedenken waar u de thermometer voor wilt gaan gebruiken. Iedere thermometer voor in de keuken is geschikt voor andere doeleinden. Komen er vrienden of familieleden op bezoek en wilt u een perfect gegaard stuk vlees presenteren? Ga dan voor een vleesthermometer. Bent u meer van de zoetigheid en gaat u aan de slag om zelf karamel te maken? Dan kan een suiker thermometer zeker van pas komen.

Of u nu gewoon graag kookt voor familie of vrienden of een echte professional bent: bij van ’t Ende vindt u de thermometer die bij u past. Bestel vandaag nog een kookthermometer en we verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk. Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al binnen. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden en u kunt veilig achteraf betalen. Meer weten over de verschillende soorten kookthermometers? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ook ons andere keukengerei!