opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 19
€ 320
Merken
Voorraad

  Spring Cristal

  Spring Cristal staat voor kwaliteit en dat geldt ook voor hun pannen. Dit Zwitserse merk biedt hoogwaardige pannen van uitstekende kwaliteit die geschikt zijn voor alle soorten keukens en kookstijlen. Met de pannen van Spring Cristal wordt koken een plezierige ervaring.

  Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 23 (van de 23 artikelen). Resultaat:1

  Spring Cristal pannen

  De Spring Cristal pannen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn voorzien van een stevige, dikke bodem voor een gelijkmatige warmteverdeling. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De glazen deksels zorgen ervoor dat u het kookproces in de gaten kunt houden zonder de deksel te hoeven optillen. De pannen zijn ook voorzien van hittebestendige handgrepen, zodat u de pan veilig kunt vastpakken, zelfs als deze heet is.

  Koken met Spring Cristal

  Met de Spring Cristal pannen kunt u gemakkelijk de meest uiteenlopende gerechten bereiden. De pannen zijn geschikt voor alle soorten kookstijlen, of u nu wilt bakken, braden of stoven. Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling en de glazen deksels kunt u het kookproces nauwlettend in de gaten houden en de gerechten tot in de perfectie bereiden. Bovendien zijn de pannen gemakkelijk schoon te maken, omdat ze vaatwasmachinebestendig zijn.

  Uitstekende keuze

  De pannen van Spring Cristal zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak in de keuken. Met hun hoogwaardige materialen, gelijkmatige warmteverdeling en hittebestendige handgrepen zijn deze pannen perfect geschikt voor alle soorten keukens en kookstijlen. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon thuis wilt genieten van heerlijke maaltijden, de pannen van Spring Cristal zijn een investering die de moeite waard is.