opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 8
€ 145
Merken
Voorraad

  Ontsappers voor het ontsappen van fruit en groenten vindt u bij van ’t Ende

  Een ontsapper, ook wel stoompan of stoom-ontsapper genoemd, is een perfect hulpmiddel voor het maken van vruchtensappen en groentesappen. Wij verkopen ontsappers van de merken Kochstar, Weck en Elo. Onder het kopje ‘Inmaken’ vindt u meer ontsap-, inmaak- en weck-artikelen zoals; etiketten, ontpitters, weckflessen, afvulgarnituur en andere toebehoren.

  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

  Ontsappers

  Wij verkopen ontsappers van de merken Kochstar, Weck en Elo. Een ontsapper is een perfect hulpmiddel voor het maken van vruchtensappen en groentesappen. Een ontsapper is opgebouwd uit verscheidene lagen. Deze lagen hebben verschillende functies. Het bovenste deel wordt gevuld met fruit of groenten. Het onderste deel wordt gevuld met water. Wanneer dit water verhit wordt onstaat er stoom. Deze stoom zorgt ervoor dat de cellen van het fruit en de groenten actief worden en tegen elkaar aanbotsen. De celwanden van het fruit en de groenten gaan kapot, waardoor het sap samen met het condens eruit loopt. Via de sapslang kan het sap worden afgetapt en opgevangen in weckflessen. Wij verkopen verschillende soorten ontsappers, zo zijn er electrische ontsappers, welke u met een snoer aan kunt sluiten op een stopcontact. Ook zijn er niet electrische ontsappers welke kunnen worden verwarmd op elke willekeurige warmtebron inclusief inductie.

  Weckflessen

  Wanneer het ontsappen van het fruit of de groenten klaar is kunt u het sap opslaan in weckflessen. Bij van ’t Ende verkopen wij weckflessen van het merk Deti. Deze flessen sluiten door middel van een beugeldeksel.

  Deksels

  Ontsappers zijn te verkrijgen met een kunststof of een glazen deksel. Bij glazen deksels kunt u het ontsappingsproces in de gaten houden zonder het deksel van de ontsapper te hoeven lichten. Hierdoor heeft u controle over het proces zonder onnodige warmte te verliezen. Deksels zijn ook los bij te bestellen.

  Toebehoren

  Naast ontsappers verkopen wij ook inmaakketels en diverse weck en inmaak toebehoren. Denk hierbij aan etiketten voor een weckflessen, een glasheveltang, een roerzeef, losse vervangbare deksels en inmaakringen, trechters van Rvs en kunststof en voorraad diepvriesdozen van Alaska. Ook ontpitters van kersen en pruimen, afvulgarnituur en snijbonenmolens kunt u bij van ’t Ende vinden. Kijk onder het kopje ‘inmaak toebehoren’ voor meer informatie.