Bord 20cm Damselfly
€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 20cm Indigo
€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Buttercup
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Dragonfly
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Flower Fountain
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Harmony
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Little Gem
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm diep Tender Twigs
€36,95 Incl. btw
€30,54 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm Harmony
€26,95 Incl. btw
€22,27 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 23,5cm Nautique
€35,95 Incl. btw
€29,71 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 25,5cm Autumn Breeze
€29,95 Incl. btw
€24,75 Excl. btw
Beschikbaar

Wanneer u een gezellig en knus gevoel wil creëren in uw huis, zijn de producten van Bunzlau Castle ideaal. Het uitgebreide assortiment aan mokken, borden en handdoeken zorgt ervoor dat u de stijl uitstraalt die bij u past. Als Bunzlau Castle verkooppunt heeft Van ‘t Ende een breed assortiment aan Bunzlau Castle producten.

Welke producten heeft Bunzlau Castle?

Bunzlau Castle heeft een wijde selectie aan producten. De meeste mensen denken bij de producten van Bunzlau Castle aan keramieken schalen en potten, maar Bunzlau Castle heeft zo veel meer! Zo hebben zij badkamer producten zoals handdoeken en zeeppompen. Ook ander textiel zoals tafelkleden en kussenhoezen zitten bij hen in het assortiment.

Bunzlau Castle outlet

Er zijn vrij weinig verkooppunten van Bunzlau Castle, maar bij Van ‘t Ende bent u aan het juiste adres! Ook heeft Van ‘t Ende vrij regelmatig een aanbieding op veel producten, waaronder de producten van Bunzlau Castle. Voor korting en aanbieding op de producten, is het belangrijk om onze website en social media regelmatig in de gaten te houden.

Bunzlau castle in uw interieur

De producten van Bunzlau Castle zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook perfecte decoratie objecten. Neem bijvoorbeeld een gebaksbordje. Deze kan prima dienen als sieradenschaaltje. Of hang een aantal schalen aan de muur als decoratie. Zo gaat u creatief om met de verschillende producten.

Ook als u wat meer kleuren levendigheid in uw interieur wil brengen, zijn de producten van Bunzlau Castle een ideale toevoeging. Door het kleurrijke design staan de producten als echte eye-catcher in elk interieur. Vind u het lastig hoe u de producten in uw interieur moet verwerken? Begin dan met wat subtiele toevoegingen zoals kleine theelichthouders of een zeepbakje. Zo kunt u daarna altijd meer producten toevoegen.

Bestel Bunzlau Castle bij Van ‘t Ende!

Bent u geïnteresseerd in de producten van Bunzlau Castle? dan bent u bij Van ‘t Ende aan het juiste adres! U kunt eenvoudig uw bestelling online plaatsen via de website. De levertijd van onze producten ligt tussen de 1 tot 3 werkdagen, maar kijk voor de specifieke levertijd onder de productinformatie. Daarnaast is de bezorging bij een bestelling van €60,- of meer helemaal gratis!

Heeft u vragen over de producten van Van ‘t Ende? Dan kunt gemakkelijk en snel terecht bij onze klantenservice. We staan u graag telefonisch of via e-mail te woord.