Braadpan Fortalit 20cm
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 22cm
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 24cm
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 26cm
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 42cm Emaille
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 36cm
€54,99 Incl. btw
€45,45 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 28cm
€43,79 Incl. btw
€36,19 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Fortalit 30cm
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 34cm Emaille
€33,99 Incl. btw
€28,09 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 38cm Emaille
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar

Braadpannen van plaatstaal

Bij van 't Ende kunt u terecht voor een zeer groot aanbod aan diverse braad- en sudderpannen. Naast braadpannen van bijvoorbeeld gietijzer, verkopen wij zowel in onze winkel als webshop ook braadpannen van plaatstaal. De bekende klassieke BK fortalit pannen kunt u in verschillende maten bij ons krijgen, neem dus een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

BK Fortalit

De Fortalit serie van BK is zeer bekend in de Nederlandse keuken, vooral door hun kenmerkende zwarte buitenkant en donkerblauwe binnenzijde. De BK Fortalit pannen zijn voorzien van een emaille laag en daardoor oersterk. De Fortalit sudderpannen zijn uitermate geschikt voor braden, bakken en stoven en zijn door hun functionaliteit echte klassiekers te noemen. Bovendien zijn de BK pannen van Fortalit zowel geschikt voor 1-persoonhuishoudens als voor grotere huishoudens, omdat de pannen te verkrijgen zijn in verschillende maten, namelijk van 1,4L tot wel 7,5L.

Hoge kwaliteit

De braadpannen die wij verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen daardoor generaties lang meegaan. Doordat de BK Fortalit pannen van geëmailleerd staalplaat zijn gemaakt, kunnen ze niet roesten, geen geur aannemen en laten geen restjes achter in de pan! En dat alles door een dun laagje emaille dat op ca. 800°C onlosmakelijk met het plaatstaal wordt versmolten. Dit zorgt voor een perfect glad oppervlak zonder poriën. De pannen uit de BK Fortalit serie zijn geschikt voor alle warmtebronnen, de oven en de afwasmachine.

Braadpannen van Relance

Naast de klassieke en zeer populaire BK Fortalit braadpannen, kunt u bij ons ook terecht voor plaatstalen braadpannen van Relance. Relance is een merk dat pannen en overig keukengerei van de beste kwaliteit levert aan groot- en detailhandel, kookwinkels, winkelketens en horeca-groothandels. In onze webshop verkopen wij de stijlvolle Relance braadpan in een schaduw-rode kleur. Deze pan van Relance is extra hoog en daardoor perfect voor het bereiden van rollades, bovendien is deze plaatstalen pan geschikt voor alle warmtebronnen.

Uw nieuwe braadpan koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan braadpannen van diverse merken als bk en Relance
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit