Groente-/Dienlepel Waal
€6,69 Incl. btw
€5,53 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitmesje Waal
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Taartvorkje Waal
€3,29 Incl. btw
€2,72 Excl. btw
Beschikbaar
Taartschep Waal
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Visvork Waal
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Vismes Waal
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar

Tafelen met BK bestek

Van ’t Ende heeft een ruim assortiment pannen, bestek en keukengerei van BK Cookware. Naast pannen en kooksets leveren we ook de design kwaliteitsproducten van BK op het gebied van tafelen. U vindt bij ons kwalitatief hoogwaardige besteksets gemaakt van de mooiste duurzame materialen. Zoals het bestek uit de BK Waal serie, gemaakt van 18% chroom en 10% nikkel. U vindt bij Van ’t Ende onder andere taartscheppen, dessertvorken, theelepels en longdrinklepels, allemaal in het strakke, maar klassieke ontwerp van de Waal serie. Bovendien hebben alle BK besteksets een puur Hollands ontwerp, gewoon mooi bestek zonder poespas dus!

De Bourgondische Waal serie

De Waal serie van BK laat zich kenmerken door simpel en strak Hollands design met een goede grip. Het design van deze bestekserie is elegant en minimalistisch, maar door het simpele groefje aan het uiteinde met een Bourgondische knipoog naar de stad Nijmegen aan de rivier de Waal. Al het bestek uit de Waal serie is vaatwasserbestendig door het 18/10 chroom en nikkelstaal materiaal. Bovendien is het Waal bestek gedekt met een levenslange garantie.

Passend op iedere eettafel

Door de simpelheid van het oer-Hollandse bestek uit de Waal serie van BK, passen de stukken uit deze serie op iedere eettafel, hoe uw interieur er ook uitziet. Daarnaast is de Waal serie, juist doordat deze simpel en subtiel is, zeer tijdloos. Naast de BK Waal serie verkoopt Van ’t Ende online nog meer hoogwaardige bestekseries, zoals BK Gouwe en BK Zaan.

Bestel BK bij Van ’t Ende

  • Diverse BK bestekseries online bij Van ’t Ende
  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al in huis
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!